» »

Baterija Bl-5c 3.7v

Baterija Bl-5c 3.7v

Arnidus ::

Lep pozdrav. mene pa zanima če je tale nokijina baterija zmožna dobavlat voltažo recimo 10 led diodam tedn dni.

Sem totalni laik kar se elektronie tiče. Zanima me pa tole predvsem zarad tega ker delam na pc modu. Slike ko bo končan.

xyd1 ::

Odvisno od porabe, vendar dvomim,... napiši še moč diod oz porabo, ter kapaciteto baterije. Če delaš na pc modu pa ti svetujem, da porabiš kar napajanje iz napajalnika.

ps: slovenščina ni moje poročje :P

Hmm... zdej tko je. Gre se za 900mAh li ion baterijo. Led diode so tele navadne (te k jih šolarji uporabljajo za protobore)
 Klik

Klik

Tko sm se pa lotu problema zarad tega ker je rahlo nevsakdanje :) EM ja... gre se za predelavo Denon receiverja v PC ohišje. Pač.. rad bi ohranu originalnost in jih nametau tja kamor spadajo poleg tega pa mal pršparu na štromu (teorija laika)

lp!

Sicer se pa priporočam... odkupim kakšen okvarjen novejši telefon k se še vedno lahko fila.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Arnidus ()

blackbfm ::

Taka lučka zdrži nekje dan pa pol s 1000mah AAA baterijami, če ti to kaj pomaga:P

Pyr0Beast ::

To šparanje ne bo šlo. Zapravil boš vsaj 10x več kakor bi prihranil.

Ledica pri polni svetilnosti papca okoli 30mA. Z 600mAh baterijo to znese okoli 20 ur ali en dan. Z večjimi upori ustrezno več.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Aha.. Najlepša hvala za odgovore :) Molex torej..

Pyr0Beast ::

2 zaporedno vezani plavi ledici bosta na 5V samo močno zasvetili, nato pa ugasnili.
Obvezno rabiš predupor.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Brezkontaktni dinamo za kolo

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
456012 (5308) SplitCookie
»

Lučkarji (strani: 1 2 3 4 )