Forum » Pomoč in nasveti » Hermes paket
Hermes paket
Thunder wave ::
Zanima me kdo dostavlja pakete po Sloveniji za Hermes, ker koliko vem podružnice v SLO nimajo?
d0ndian ::
Se pravi, da dokler paketa ne dobiš na dom ne moreš vedeti kje je?
Meni Hermesov tracking ID pravi, da je paket v 1 dnevu prišel iz nemčije v slovenijo. Zdaj pa naj bi bil že 3 dni nekje v sloveniji. To se mi zdi malo prehitro (1 dan iz nemčije v slo). Če bi bilo slučajno res zakaj potem paket toliko časa "stoji nekje"?
Hermesa v SLO se potem ne da nikakor kontaktirati?
Meni Hermesov tracking ID pravi, da je paket v 1 dnevu prišel iz nemčije v slovenijo. Zdaj pa naj bi bil že 3 dni nekje v sloveniji. To se mi zdi malo prehitro (1 dan iz nemčije v slo). Če bi bilo slučajno res zakaj potem paket toliko časa "stoji nekje"?
Hermesa v SLO se potem ne da nikakor kontaktirati?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: d0ndian ()
particle ::
Mislim da imajo podružnico na Aerodromu Ljubljana. Drugače pa pokliči DSV špedicijo, mislim da oni dostavljajo za njih.
d0ndian ::
Ja DSV pravi da nimajo nič od Hermesa. Vprašal sem še GLS pa tudi "ne delajo z Hermesom" (mislim da ne je rekla, dobesedno) lol?
seba-beba ::
Odpiram staro temo.
Iz Nemcije bom preko Hermesa dobil paket. Mogoce kdo ve, kdo ga pri nas dostavi?
Problem je v tem, ker verjetno ne bo nikogar doma, da bi ga prevzel.
Hvala
Iz Nemcije bom preko Hermesa dobil paket. Mogoce kdo ve, kdo ga pri nas dostavi?
Problem je v tem, ker verjetno ne bo nikogar doma, da bi ga prevzel.
Hvala
mat11 ::
Meni so nazadnje DPD, samo je trajalo skoraj 10 dni da je prišlo iz Nemčije v Slo. Ena najbolj počasnih pošt.
mat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | izkušnje z dostavo Pošte slovenijeOddelek: Loža | 1784 (1435) | jocoj |
» | DHL in dostava Pošte Slovenije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 47228 (18069) | uporabnik50 |
» | Pošta slovenije je "hitra" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23702 (14138) | kixs |
» | paket iz Nemcije z myhermesOddelek: Pomoč in nasveti | 1578 (1257) | Machete |
» | poštnina v EUOddelek: Loža | 6328 (4561) | emmentaler |