Forum » Pomoč in nasveti » Težave, ločljivost
Težave, ločljivost
batman ::
Pozdravljeni!
Imam monitor LG 1920x1080, Priklop DVI,...
Zanima me zakaj mi, ko pridem z kake igre ali gledam npr. kaj na youtubu na full screen(tudi film) vse zablokira in računalnik je potrebno resetirati. Poskusil sem tudi z nanovejšimi driverji z atijeve strani (kartica je HD 5770, sapphire), pa nič ne pomaga.
Enako težavo sem imel že pri starem monitorju, tak da mislim da je nekaj drugo. Uporabljam pa widows 7 ultimate.
Hvala za pomoč!
Imam monitor LG 1920x1080, Priklop DVI,...
Zanima me zakaj mi, ko pridem z kake igre ali gledam npr. kaj na youtubu na full screen(tudi film) vse zablokira in računalnik je potrebno resetirati. Poskusil sem tudi z nanovejšimi driverji z atijeve strani (kartica je HD 5770, sapphire), pa nič ne pomaga.
Enako težavo sem imel že pri starem monitorju, tak da mislim da je nekaj drugo. Uporabljam pa widows 7 ultimate.
Hvala za pomoč!
batman ::
No...če ma še kdo podobne probleme : http://www.sevenforums.com/graphic-card...
Zanima me če je mogoče,da se ta nova kartica hd5770 najbolje ne "razume" s procesorjem intel i5 ali matično ploščo GA-UD3-P55A al pa windowsi 7?
Poiskusil sem z windows 7 32bit in 64bit,najnovejšimi driverji za ploščo in grafično, pa vedno isto.
Aja pa kartica se definitivno ne pregreva.
Hvala!
Zanima me če je mogoče,da se ta nova kartica hd5770 najbolje ne "razume" s procesorjem intel i5 ali matično ploščo GA-UD3-P55A al pa windowsi 7?
Poiskusil sem z windows 7 32bit in 64bit,najnovejšimi driverji za ploščo in grafično, pa vedno isto.
Aja pa kartica se definitivno ne pregreva.
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CrossfireOddelek: Pomoč in nasveti | 3926 (2432) | xrotek |
» | Prehod na Windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 2282 (1778) | Damilko |
» | Katera grafična za gamerja??? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17439 (15546) | Meizu |
» | Grafična kartica in Windows7 64bit-ni problemOddelek: Strojna oprema | 1827 (1328) | jizzer |
» | Nadgradnja ne ravno novega računala (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4853 (4172) | IvoJan |