Forum » Operacijski sistemi » Instaliranje win7 preko viste
Instaliranje win7 preko viste
mera ::
Imam instalirano visto 32 bit in bi rad naložil win 7 preko njih in me zanima ali bodo gonilniki ostali tudi na win 7.
Inst. Bi win 7 64 bit.
Problem imam ker cd ki sem ga dobil ima gonilike samo za visto.
Iamm pa tudi preoblem ker kmi trenutno ko sem naložil vissto mi na utorrentu ali emulu noče ničesar downlovdad. V emulu mi splpoh noče označiti kar bi rad vlekel, v utorrrentu pa mi pa nekaj sekundah napiše error invalid download state try resuming.
Poskusil sem še enkrat naložit u torrrent ali pa file za downlovdad pa ni nič drugače. V požarnem zidu imam označene izjeme.
Ali ima kdo kakšen predlog.
Hvala
Inst. Bi win 7 64 bit.
Problem imam ker cd ki sem ga dobil ima gonilike samo za visto.
Iamm pa tudi preoblem ker kmi trenutno ko sem naložil vissto mi na utorrentu ali emulu noče ničesar downlovdad. V emulu mi splpoh noče označiti kar bi rad vlekel, v utorrrentu pa mi pa nekaj sekundah napiše error invalid download state try resuming.
Poskusil sem še enkrat naložit u torrrent ali pa file za downlovdad pa ni nič drugače. V požarnem zidu imam označene izjeme.
Ali ima kdo kakšen predlog.
Hvala
- polepsal: Mavrik ()
Mavrik ::
Visto 32-bit ne moreš nadgradit na Windows 7 64-bit. Kvečjemu na 32bit.
The truth is rarely pure and never simple.
kja če potem dam prej visto 64 bit in nato win 7 64 bit ali mi bodo driverji ostali tisti ki jih imamm instalirane na visti ili bodo zginili.
hvala
hvala
Ne, 32-bitnega sistema ne moreš nadgraditi na 64-bitnega, ne glede na verzijo.
saj jaz bi naložil prvo 64 bitno visto in šele natao 64bitnewin 7.
sedaj pa me zanima če mi ostanejo instalirani driverji ki sem jih instaliral na visti.
torej imel bi 64 bitno visto in bi nato naložil 64 bitne win 7.ali je to mogoče in da bi pri tem ostali driverji,ker na tem cd-ju ki sem ga dobil zraven mi napiše da je samo za visto oz . ali lahko kako drugače upaorabim ta cd za wiv 7.
hvala
Rotaidal ::
Ti samo posnami windows 7. Gonilniki od viste bodo uporabni. Zakaj pa so ti gonilniki, če ni skrivnost?
bluefish ::
ker na tem cd-ju ki sem ga dobil zraven mi napiše da je samo za visto oz . ali lahko kako drugače upaorabim ta cd za wiv 7.Večina driverjev, ki so namenjeni Visti, dela brez težav tudi na 7.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iz Windows viste 32bit v Windows 7 64bitOddelek: Pomoč in nasveti | 1472 (1258) | thinc1990 |
» | Vista x64 in Leadtek Winfast TV2000 ExpertOddelek: Operacijski sistemi | 2018 (1175) | solatko |
» | 32 ali 64bit? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 24497 (23650) | bluefish |
» | 64bit vs 32bit VistaOddelek: Operacijski sistemi | 2536 (2241) | smeks |
» | vista ali xpOddelek: Operacijski sistemi | 2630 (2215) | IVo |