Forum » Navijanje » CPUID HWmonitor ne kaže vseh podatkov
CPUID HWmonitor ne kaže vseh podatkov
milen ::
V tem programu mi kaže samo tri temperature, 2 za oba jedra procesorja in eno za sistem. Ne kaže temperature grafične, ne kaže temperature diska, ne kaže nobenih podatkov o hitrosti ventilatorjev (procesor, grafična). V biosih (hardware monitor) mi kaže hitrost CPU ventilatorja, če pa odprem GPUz, mi pa kaže tudi temperaturo grafičnega procesorja (v stopinjah) in hitrost grafičnega ventilatorja (v procentih).
Zanima me še katera temperatura od procesorja je prikazana v biosih (samo ena in nižja od temperature obeh jeder), ter pri prekoračitvi katere temperature se sistem ugasne (v bioih imam nastavljen system shutdown temp na 65°C). Pri nekaterih biosih pa te opcije sploh ni in me zanima če se v takem primeru pri pregrevanju procesorja sistem ugasne ali procesor zgori.
Zanima me še katera temperatura od procesorja je prikazana v biosih (samo ena in nižja od temperature obeh jeder), ter pri prekoračitvi katere temperature se sistem ugasne (v bioih imam nastavljen system shutdown temp na 65°C). Pri nekaterih biosih pa te opcije sploh ni in me zanima če se v takem primeru pri pregrevanju procesorja sistem ugasne ali procesor zgori.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako gledate temperature CPU in GPUOddelek: Strojna oprema | 3686 (3010) | Pro_moted |
» | HP ProBook 4710s ( nx631ea ) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12031 (7297) | stumf |
» | Procesor se mi pregreva?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2353 (2235) | xxxgeekxxx |
» | Core2 Duo CPU E4500 - 2.20GHz NavijanjeOddelek: Navijanje | 3079 (1962) | tomos |
» | Programi za merjenje temperature (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 34687 (11902) | BaRtMaN |