Forum » Loža » Kiberpipa MB
Kiberpipa MB
black ice ::
Je kaj podobnega Kiberpipi v Mariboru? Ljubljana mi je malo predaleč, v Maribor pa rade volje skočim - sploh če bi bilo na sporedu kaj zanimivega.
c0dehunter ::
Huh, ne vem sicer če je to to, ampak obstaja Kibla
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
but I'll defend to the death your right to say it.
Ravno malo pred oddajo posta sem gledal tole Kiblo. Deluje mi podobno kot murskosoboški Mikk - vse na enem mestu, čeprav v slednjem ni ravno veliko dogajanja okrog IT tematike. Mogoče veš, če je v Kibli tega kaj več?
Ravno pred dneve sem iskal odgovor na isto vprašanje.
Pred odpiranjem te teme sem poiskal če je mogoče kakšna podobna že odprta, pogledal sem večino tem, v katerih si sodeloval / jih odprl v zadnjih dnevih in nisem našel ničesar. Torej: sem popolnoma nesposoben ali samo smetiš?
;-) ::
Kdo je reko da sem temo odpr. Narobe sem se izrazo oprosti. Iskal sem pač podobno zadevo kot je kiberpipa v LJ v Mariboru, k temu pa me je spodbudil članek da bo tam predavanje glede googla in slov. skupine googla itd. V ljubljano pa se za tako stvar res ni za vozit.
Tear_DR0P ::
Kibla je Kiberpipi sorodna v določenih aspektih, ampak ne pripravlja pa podobnih predavanj kot jih imamo v Kiberpipi. Enako daleč kot do Kiberpipe imate še do Metalaba na Dunaju, Kitchen Budapest vam tudi ni daleč - za ostale podobne v bližnji okolici pa ne vem. Vam pa z veseljem pomagamo pri postavitvi podobnega prostora v vaših koncih.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KiberpipaOddelek: Loža | 1467 (1190) | hamax |
» | Delavnica strojne opreme za zacetnikeOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 4626 (3288) | KoKi |
» | POT: Odprta koda - za koga in zakaj? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kiberpipa | 7565 (6138) | Gandalfar |
» | Pipini odprti terminiOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2676 (2676) | Ziga Dolhar |
» | Predavanje: Omejevanje prometa v LinuxuOddelek: Novice / Kiberpipa | 2511 (2511) | Jeebs |