» »

Problemi z OutLook Expressom

Problemi z OutLook Expressom

Rokomah ::

Dogodilo se mi je že 2x, da odjemalec za pošto OutLook Express najprej predlaga, če želim kompresirati ali nekaj podobnega, staro email pošto, ko sem pa izbral to ponujeno možnost, je program nekaj časa kao arhiviral stare maile, vendar po zaključku, v inboxu nisem več imel starih mailov. Izginilo je za več mesecev nazaj starih mailov, nekaj tudi pomembnih naslovov.

Ne vem ali imam obkljukano kakšno funkcijo, ki maile arhivira, in zato tudi izprazne In-box? Zanimivo je to, da so maili v Send-boxu ostali. Izginjajo semo maili v Inboxu.
Kakšna rešitev?

Duhec ::

Najprej preveri, če ni dolžina datoteke Inbox.dbx že blizu 2 GB , ker se pri tej dolžini OE-ju malce zmeša.
Poglej v koš kamor OE pri kompresiji shrani varnostno kopijo vsej *.dbx fajlov.

Rokomah ::

Ni mogoče, da bi se v samo 3 mesec nabralo Inbox mailov za 2GB. Namreč pred tem se mi je to že enkrat zgodilo, vendar nisem vedel zakaj. Izbrisalo mi je maile za eno leto nazaj. Pred kratkim se mi je to ponovilo. Kje pa pogledam velikost Inboxa, Send-boxa in ostalih?
Kaj bi lahko naredil, da se to nebi več ponovilo?

Duhec ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Duhec ()

J`Mavr0 ::

Pozdravljeni

Da si sposodim temo. Po inštaliranju Nod32 smart securty imam težavo v microsoft outlook prepreči povezavo na internetno stran direktno preko url v prejeti pošti. Kje bi lahko dovolil, da mi filter tega ne preprečuje.

Hvala, ...

duff ::

to se je meni zgodilo. po googlanju sem našel rešitev:
internet explorer -> tools -> internet options -> advanced -> Reset...

meni je zadeva težavo odpravila.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gmail backup, thunderbird, ...

Oddelek: Programska oprema
174986 (1425) markhenry
»

outlook - posta

Oddelek: Pomoč in nasveti
92170 (2125) toxius