Forum » Pomoč in nasveti » Polit prenosnik ne deluje
Polit prenosnik ne deluje
safast ::
Pozdravljeni,
kolega ima prenosnik HP CQ 6830s, katerega je po tipkovnici malo polil s čajem.
Prenosnik je v garanciji še 2 in pol leti a na uradnem servisu HP trdijo, da ne morejo priznati napake - razumljivo.
Kar me moti je to, da bi HP vzel (nekoliko) polito ploščo v račun, in prodal "novo" (nachbau) za 420 EUR + delo !!!! To bo najverjetneje okoli 500 EUR, kar pa predstavlja cca. 70% cene novega prenosnega HP-ja.
Iskal sem po internetu ali se da kje dobiti osnovna plošča in nič.
Obstaja kakšna cenejša opcija? Ve kdo kje dobiti osnovno ploščo za HP prenosnik?
Kaj mi predlagate? Kaj narediti?
Prosim vas za vaš nasvet.
kolega ima prenosnik HP CQ 6830s, katerega je po tipkovnici malo polil s čajem.
Prenosnik je v garanciji še 2 in pol leti a na uradnem servisu HP trdijo, da ne morejo priznati napake - razumljivo.
Kar me moti je to, da bi HP vzel (nekoliko) polito ploščo v račun, in prodal "novo" (nachbau) za 420 EUR + delo !!!! To bo najverjetneje okoli 500 EUR, kar pa predstavlja cca. 70% cene novega prenosnega HP-ja.
Iskal sem po internetu ali se da kje dobiti osnovna plošča in nič.
Obstaja kakšna cenejša opcija? Ve kdo kje dobiti osnovno ploščo za HP prenosnik?
Kaj mi predlagate? Kaj narediti?
Prosim vas za vaš nasvet.
bluefish ::
eBay morda. V vsakem primeru pa ne bo poceni.
Če se je res polila le osnovna plošča, potem jo lahko očistiš z alkoholom ali destilirano vodo, ter potem zadevo posušiš v pečici (brez heca) in nato še za nekaj dni zraven čas silico, da posrka vso vlago.
Če se je res polila le osnovna plošča, potem jo lahko očistiš z alkoholom ali destilirano vodo, ter potem zadevo posušiš v pečici (brez heca) in nato še za nekaj dni zraven čas silico, da posrka vso vlago.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kava na grafično, je kaka moćnost, do oživi?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2211 (1374) | MihaK3 |
» | Macbook pro polit z vodoOddelek: Strojna oprema | 1407 (966) | Veron |
» | Toshiba Satellite C855Oddelek: Pomoč in nasveti | 843 (703) | solatko |
» | prenosnik polit z kavoOddelek: Pomoč in nasveti | 3922 (3070) | Limona |
» | Hp 6715s prenosnik-zamenjava matičneOddelek: Strojna oprema | 2167 (1947) | urbybaby |