Forum » Kaj kupiti » Acer AS 1410 233G25N
Acer AS 1410 233G25N
roki6262 ::
Kopujem nov prenosnik zanima me vaše mnenje o njim ( Acer AS 1410 233G25N)
lp roki
lp roki
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
jest10 ::
Zaenkrat nimam kakšnih večjih pripomb čez njega. Razen ene bolj lepotne napake-gumice na nogicah niso bile enako dolge, zato se je malo zibal.
Je pa formula, če primerjam z bivšim Aspire one
Je pa formula, če primerjam z bivšim Aspire one
pinx ::
Res je, tudi sam lahko zadevo le pohvalim. Kvaliteta izdelave bi sicer lahko bila boljša (kot je predhodnik napisal), ampak zadeva odtehta s svojo ceno in predvsem zmogljivostjo, ki jo za ta denar ponuja.
Best buy, če mene vprašaš.
Best buy, če mene vprašaš.
cobrica ::
Kako je pa kaj z avotonimo baterije in samo težo? Kajti sam bi imel računalnik bol kot ne na poti in fajn je da je lahek in dobra vzdržljivost baterije.
Kaj to je eno jedrnik z 1,2ghz al dvojednrik?
cukl ::
Kako je pa kaj z avotonimo baterije in samo težo? Kajti sam bi imel računalnik bol kot ne na poti in fajn je da je lahek in dobra vzdržljivost baterije.
6 ur normalne uporabe. Z 100% obremenjenim procesorjem pa 3ure 45min. procesor je dvojederni. malo hitrejši kot dvojederni atom 330. z njim sem zadovoljen. edino kar me moti je dokat tihi zvočniki in kakovost izdelave.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vrača se Nokia 8110, telefon iz MatriceOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 11781 (8134) | Rok Woot |
» | Zakaj nimajo laptop procesorji mešanih frekvenc jeder?Oddelek: Strojna oprema | 4380 (3191) | Jst |
» | HTC Evo 3D vs. Samsung Galaxy NexusOddelek: Mobilne tehnologije | 5200 (4901) | Alessio983 |
» | Dokončan dvojedrni Snapdragon (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 14579 (12497) | lurker |
» | Predstavljen ThinkPad X300Oddelek: Novice / Procesorji | 6047 (4244) | link_up |