Forum » Sedem umetnosti » komedijanti
komedijanti
dela ::
kateri late night in stand up comedian showi so vam najbol všeč? meni so carski Harald Schmidt show pa vsi showi z Mittermeierjem drugače pa še včasih pogledam Conana O´ Briena (al nekaj takega) in njegov šov. Pa Jay Leno tud ni švoh. Me pa prav zanima kaki je pa Letterman (baje je ko Schmidt...)
Kaboom ::
Jay Leno je faca samo kaj ko ni NBCja kje blizu... Conan O'Brian isto... gledam Raaba ker pač je, ampak se je feejst poslabšal... Ingo Appel in Mittermeier so dobri...
probi kaj s stand up comedy po radiu... www.winamp.com pa poglej pod Comedy live radio imenovan Khaha.com ful dober, čakam adsl da grem poslušat
probi kaj s stand up comedy po radiu... www.winamp.com pa poglej pod Comedy live radio imenovan Khaha.com ful dober, čakam adsl da grem poslušat
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
dela ::
no jas lennota pa o`briena vsak vikend gledam ker sem na vikendu pa mamo satelitsko tam.V soboto je bil Steve Irwin (croc hunter) pr conano pa sem se pošteno narežal njegovemu avsatralskemu naglasu, vse skupaj pa je "za crknit" začinil še o`Brian. Raaba pa tud jas včasih pogledam samo mi je šmit bolj kul. Pa čeprav je pri raabu "little less conversation and little more action"
sketch ::
Dve imeni:
George Carlin
Bill Hicks
Zdaj pa na gracenote pa gnutella...
lp
s.
George Carlin
Bill Hicks
Zdaj pa na gracenote pa gnutella...
lp
s.
Adapt and overcome.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stand up comedy (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 8605 (4230) | drvo |
» | Novi Top Gear (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 46003 (23104) | SuperVeloce |
» | HRI-BAROddelek: Sedem umetnosti | 6332 (4858) | cryptozaver |
» | iTunes z novimi videoposnetkiOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3168 (2909) | Jux |
» | Daily show z Johnom StewartomOddelek: Loža | 1127 (960) | MMore |