Forum » Loža » Daily show z Johnom Stewartom
Daily show z Johnom Stewartom
Caligula ::
A se kdo to gleda na CNNu? Mene cist trga vedno od smeha. Sm prou rabu zdej, ko ni Jay Lena,..
To je vsako nedeljo o 1ih zjutri (se prav noc iz sobote na nedeljo) in pa pol naslednji dan ob enaki uri ponovitev.
Tip se nenormalno hudo zafrkava s politikov,..
Da se zadeve tud s P2P potegnt, da probate kako to zgleda,..
Skratka men je ful dobr.
To je vsako nedeljo o 1ih zjutri (se prav noc iz sobote na nedeljo) in pa pol naslednji dan ob enaki uri ponovitev.
Tip se nenormalno hudo zafrkava s politikov,..
Da se zadeve tud s P2P potegnt, da probate kako to zgleda,..
Skratka men je ful dobr.
Mobidick ::
Včasih gledam, kdaj pač naletim na CNN ta čas. Drugače pa Jay Leno pa Conan O'Brian sta še vedno v sobotah in nedeljah ob 21.00 - 23.00 na CNBC Europe.
lp
lp
The future is digital!
Mobidick ::
Na satelitski je cel dan! Drugače pa je na kabelski CNBC Europe samo nekaj ur, mislim da nekje zjutraj do 12.00, potem je nek drugi program dalje.
lp
lp
The future is digital!
Kaboom ::
jaz sem pred nekaj leti ko so nehali oddajat NBC na kabelski poslal e-mail na NBC - odgovor - slovenija ima premalo ciljno skupino za njih... CNBC Europe pa je res samo par ur.
Jon Stewart je malo hujša verzija Conan O'Briena pa Jay Lenota, konec koncov je produkcija od ComedyCentral. Seveda pa pogrešam prvadva.
zato pa sem že takrat gledal nemške verzije teh showov. freitag nacht news, wochenshow, tv total, pa še vse tiste skeč showe. britanci majo tudi svoje pribite fore npr Bo'Selecta.
Jon Stewart je malo hujša verzija Conan O'Briena pa Jay Lenota, konec koncov je produkcija od ComedyCentral. Seveda pa pogrešam prvadva.
zato pa sem že takrat gledal nemške verzije teh showov. freitag nacht news, wochenshow, tv total, pa še vse tiste skeč showe. britanci majo tudi svoje pribite fore npr Bo'Selecta.
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
NoUse4AName ::
The Daily Show seka, osebno sta mi Conan O'Brien in Jay Leno bedna, John Stewart jih povozi po celi crti. Stewart ne samo da je blazno smesen se kaj pametnega pove.
Caligula ::
Drugace pa se da kaj od Lena pa Conana pogledat tud preko spleta na MSN TVju kjer das pac v search pa ams dost materiala.
Je pa res Daily show boljsi od ostalih dveh.
Je pa res Daily show boljsi od ostalih dveh.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Late night show with Stephen Colbert (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 8871 (6354) | Leaker49 |
» | Božični skit o Sloveniji na Late Night Show (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 8266 (6652) | jb_j |
» | Applov iOS 4 si shranjuje zgodovino lokacij telefona (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 15820 (13072) | knesz |
» | iTunes z novimi videoposnetkiOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3164 (2905) | Jux |
» | Bushie!!! I love you! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4216 (3146) | ahac |