Forum » Operacijski sistemi » [Vista] izklop UAC in sprememba izgleda ikon
[Vista] izklop UAC in sprememba izgleda ikon
tt2 ::
Imam visto in me zelo moti nekaj stvari, kot so naprimer, če odpiram določene programe, se vedno pojavi okno, da če sem prepričan glede varnosti ali dovolim... Zato me zanima, če obstaja kje kakšna možnost, da se to izkluči, ker mi je res nadležno, ko se mi vedno pri winampu odpre dodatno polje... Potem me še zanima, kako to, da naprimer v določeni mapi nastavim kako naj zgledajo ikone (male, srednje, extra velike, lista...) in se mi čez nekaj časa spremeni, brez kakršnega razloga. upam, da boste vedeli pomagati xD
- spremenilo: overlord_tm ()
bluefish ::
Ko nastaviš prikaz ikon zapri tisto okno. Win bi si potem moral zapomniti nastavitev. Podobno je za nastavljanje dimenzij oken.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Severnokorejski državni operacijski sistem od blizu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 38815 (33130) | Nummy |
» | Microsoft .NET Framework Error; 404 not foundOddelek: Operacijski sistemi | 1064 (995) | Enterprise |
» | Superiornost single clicka nad double. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5538 (4133) | A. Smith |
» | Virtual desktop - kateri zna delati z ikonamiOddelek: Programska oprema | 2449 (1922) | misek |
» | Vistin Aero ne vpliva na delovanje sistema (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9610 (6134) | Matevžk |