Forum » Pomoč in nasveti » prenosnik se ugaša
prenosnik se ugaša
mera ::
najprej srečnega pa zdravga vsem.
imam problem ko zaprem prenosnik se po kašnih 5 min samodejno ugasne.ko ga prižgem mi vedno napiše da se je računalnik nepravilno ugasnil in ali ga zaženem v safe mode ali normalno.
imam prenosnik asus pro5da serije naložene win 7 64 bit .v njih imam na nadzorni plošči poraba energije vsepovsod naštimano da se mi ne ugasne.
ali ima kdo kakšen predlog in ali je imel kdo podobe problem .
hvala za informacije.
če še potrebujete kakšne info.mi napišite.
imam problem ko zaprem prenosnik se po kašnih 5 min samodejno ugasne.ko ga prižgem mi vedno napiše da se je računalnik nepravilno ugasnil in ali ga zaženem v safe mode ali normalno.
imam prenosnik asus pro5da serije naložene win 7 64 bit .v njih imam na nadzorni plošči poraba energije vsepovsod naštimano da se mi ne ugasne.
ali ima kdo kakšen predlog in ali je imel kdo podobe problem .
hvala za informacije.
če še potrebujete kakšne info.mi napišite.
mera ::
saj tam sem vse naštimal da se računalnik naj ne bi ugašal,pa se ugasne samo kadar ga zaprem.
boki321 ::
Tudi meni se isto zgodi! prenosnik je ASUS k50AB. v power options je use naštimano. ugasne se po 5-10 min, ko pa ostane odprt dela normalno =)
cpu AMD Phenom|b50 x4(3,4ghz), 4gb ram ddr3 1333 mhz, Geforce gtx 460 1gb gddr5
gorenjc ::
V power shemi je tudi opcija za zapiranje pokrova ( closing lid). Privzeto naj bi bila standby.
MP10 ::
Nadzorna plošča -> Sprememba nastavitev akomulatorja -> Izberite, kaj predstavlja zapiranje pokrova
pa pol naštimaš kaj hočeš!
lp
pa pol naštimaš kaj hočeš!
lp
primozve ::
SLO WIN 7 Home Premium
Nadzorna plošča -> Možnosti porabe energije -> Izberite dogodek ob zapiranju zaslona
Pa še to:
Nadzorna plošča -> Možnosti porabe energije -> Spreminjanje, kdaj je računalnik v stanju spanja -> Preklopi računalnik v stanje spanja : Nikoli : Nikoli
Pa bo
Nadzorna plošča -> Možnosti porabe energije -> Izberite dogodek ob zapiranju zaslona
Pa še to:
Nadzorna plošča -> Možnosti porabe energije -> Spreminjanje, kdaj je računalnik v stanju spanja -> Preklopi računalnik v stanje spanja : Nikoli : Nikoli
Pa bo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: primozve ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | na pomoč računalnik se sam ugaša in prižigaOddelek: Pomoč in nasveti | 2979 (2807) | noraguta |
» | Ventilatorji se ne ugasnejo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10832 (9423) | inbox |
» | Počasen zagon win 8.1Oddelek: Pomoč in nasveti | 5076 (3389) | seba-beba |
» | Zaganjanje sistema windowsOddelek: Pomoč in nasveti | 2205 (2019) | In Extremis |
» | xp in zaustavljanje racunalnikaOddelek: Operacijski sistemi | 1282 (1036) | CaqKa |