Forum » Pomoč in nasveti » Grafična kartica - garancija
Grafična kartica - garancija
taja13 ::
11.1.2009 je bil kupljen nov računalnik, na grafično kartico (Leadtek GF 9500 GT) pa je bila dana garancija za eno leto.
Kaka pol leta kasneje je bila ta kartica zamenjana zaradi preglasnega ventilatorja z grafično kartico Point of view GF 9500 GT, ki pa je tudi prejšnji teden postala preglasna (spet ventilator).
Odpisali so mi, da moram uveljavljati garancijo najkasneje do 11.1.2010, mene pa zanima, ali ne velja datum, ko mi je bil predan računalnik z zamenjano kartico in spet teče garancija eno leto ...
Kaka pol leta kasneje je bila ta kartica zamenjana zaradi preglasnega ventilatorja z grafično kartico Point of view GF 9500 GT, ki pa je tudi prejšnji teden postala preglasna (spet ventilator).
Odpisali so mi, da moram uveljavljati garancijo najkasneje do 11.1.2010, mene pa zanima, ali ne velja datum, ko mi je bil predan računalnik z zamenjano kartico in spet teče garancija eno leto ...
jan01 ::
Garancija zaadi preglasnega ventilatorja? Katerega bedaka pa nateguješ(razen, če v lsatnostih piše točno vrednost dB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera grafična? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11441 (9088) | cheap_ |
» | Kateri naj Kupim? Big Bang vs CompShopOddelek: Kaj kupiti | 3771 (3214) | opeter |
» | Računalnik za 3d modeliranje ter grafično oblikovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7137 (5124) | glistovje |
» | Nakup PCOddelek: Kaj kupiti | 2257 (1648) | R O N I N |
» | Accelero S1 Rev.2Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 950 (822) | TechStreme |