Forum » Hlajenje in modifikacije » Accelero S1 Rev.2
Accelero S1 Rev.2
dwinxp ::
Pozdravljeni!
Ker nisem v iskanju dobil nobene podobne teme sem odpru novo, upam da niste jezni...
Problem je naslednji... imam graficno kartico Leadtek Geforce 8600GT 256mb, ki ima za moje pojme preglasen ventilator... ko sem v windowsih in kej programiram mi gre na zivce. Vse ostale komponente so tiho, samo ta graficna neki tuli po svoje... zato sem se odlocil da si nabavim to pasivno hlajenje.
Zanima me:
- A je to zelo dober hladilnik ter ne bo rabu nobenega dodatnega ventilatorja za hladiti zgoraj omenjeno kartico ?
- Kar sem ga gledal sm opazil da ta zadeva hladi samo graficni procesor, kaj pa rami ?
Najlepsa hvala vam za odgovore ter lep dan vam zelim!
Ker nisem v iskanju dobil nobene podobne teme sem odpru novo, upam da niste jezni...
Problem je naslednji... imam graficno kartico Leadtek Geforce 8600GT 256mb, ki ima za moje pojme preglasen ventilator... ko sem v windowsih in kej programiram mi gre na zivce. Vse ostale komponente so tiho, samo ta graficna neki tuli po svoje... zato sem se odlocil da si nabavim to pasivno hlajenje.
Zanima me:
- A je to zelo dober hladilnik ter ne bo rabu nobenega dodatnega ventilatorja za hladiti zgoraj omenjeno kartico ?
- Kar sem ga gledal sm opazil da ta zadeva hladi samo graficni procesor, kaj pa rami ?
Najlepsa hvala vam za odgovore ter lep dan vam zelim!
TOP ::
Tale hladilnik je najbolši za svoj denar,zraven pa dobiš take ALU male kocke ki se prilimajo gor na rame.Ja če grafe ne navijaš ne rabiš gor dajat venta.Tud 4870 dobro hladi brez venta.
tilinho20 ::
Za to grafo ne.
Imas zraven tudi hladilna rebra za rame.
dzinks63 ::
GF8600GT prodaj in kupi npr. GF 9500GT . Za približno enako ceno, kot bi doplačal hladilnik, dobiš zmogljivejšo, tišjo in seveda novo grafično z polno garancijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dzinks63 ()
Ja ce bi kupoval novo sm gledal npr. ATI Radeon HD 4670 , ima pasivno hlajenje ter izhod za HDMI. Cena pa je okoli 80€... Ce pa dodam se ene 50€ zraven dobim ATI Radeona 4850 ali pa ta novo Nvidia Geforce 250 GTS...
Sem se 1x pogledal cene pa sm ugotovil da so 4850 ter druge enakovredne okoli 60€ + doplacila proti HD 4670... tale radeon hd 4670 pa je za skor 3x hitrejsi kot ta geforca ki ga imam sedaj...
Sedaj me zanima kaj vi menite o tem ? Naj raje nabavim tega Radeona ?
Sedaj me zanima kaj vi menite o tem ? Naj raje nabavim tega Radeona ?
TechStreme ::
Ta radeon je kr fajn nakup. Neboš zgrešil. Upam samo da imaš dovolj prezračeno ohišje za pasivno hlajeno grafično.
Ph2 940BE 3.6GHz; MSI K9A2 Platinum; 2×2Gb DDR800 4-4-4-12 CR1; 2×4850 CF
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko bi dali za sledeči PC??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 24949 (19140) | Sergio4 |
» | Katero graficno?Oddelek: Kaj kupiti | 2139 (1439) | Meizu |
» | Nakup PCOddelek: Kaj kupiti | 2257 (1648) | R O N I N |
» | HD4550 vs 9500GTOddelek: Kaj kupiti | 2507 (2011) | Mr.B |
» | ATI Radeon HD 4670 vs. 4830Oddelek: Kaj kupiti | 1748 (1589) | dwinxp |