Forum » Operacijski sistemi » Win 98 WTF?
Win 98 WTF?
Marabela ::
Mam naložene dvoje windowse 98 in xp. No v 98 sem si naložu gonilnike za mrežno, pa so ble ene težave nekj da manjka ene par filov-pa sm jih posikov in napisov pravo pot do njih. No sm restartov, pa me pred začetkom v win 98-se nardi dosovsko okno pa napišeda manjkata datoteke vredir.vxd in dfs.vxd. SAmo v win sem prišel normalno oa je pisalo, da manjka še MSNP32.dll. Kaj nej bi bla težava???[:\]
- premaknil: perci ()
Duhec ::
V omrežju odstrani odjemalca za omrežja Microsoft ter odstrani mrežno kartico in TCP/IP protokol, naredi restart in še enkrat vse odstranjene stvari ponovno pravilno inštaliraj. Ko ti zahteva original Win98 ga imej v CD enoti ali pa napiši pravo pot na disku, če imaš CD skopiran v nekem direktoriju. Ne smeš pa preskočiti kakšne datoteke, ker se potem omrežje(in vsa šara okoli nje) ne naloži pravilno !
Marabela ::
Hja, zdej je pa fora, da sm obdržal xp, zbrisal 98 in naložil Win ME namest win 98. Pa že pset nekj šteka, explorer se noče odpret k manjakajo eni fajli... Bi se dal to popravt a je nujen format???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč - neznan virus, verjetno !?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1093 (943) | iro |
» | pokvarjeni Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 1364 (1060) | hruske |
» | Nujno pomoč!!!Za popi..... ali kako zgubiš živce z Windows 9x!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1164 (966) | Modri dirkač |
» | Proklet modem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1759 (1558) | su37 |
» | instal. mrezne kartice?Oddelek: Pomoč in nasveti | 781 (689) | Lith |