Forum » Operacijski sistemi » težave z mrežo
težave z mrežo
srnjak ::
Na enem računalniku imam Windows ME, na drugem pa Windows XP.
Ko ju povežem z mrežo, se računalnika med seboj vidita... ko pa hočem kakšno datoteko prenest iz enega na drugega, pa tisti, ki ima win ME, zmrzne.
Internet dela na njem normalno. (Preko Windows XP ruta)
Ali je kdo tudi imel podobne težave in jih uspel rešit in kako jih je rešil?
Ko ju povežem z mrežo, se računalnika med seboj vidita... ko pa hočem kakšno datoteko prenest iz enega na drugega, pa tisti, ki ima win ME, zmrzne.
Internet dela na njem normalno. (Preko Windows XP ruta)
Ali je kdo tudi imel podobne težave in jih uspel rešit in kako jih je rešil?
- premaknil: perci ()
CaqKa ::
te težave nisem imel pa tudi nekak nevem kak bi jo rešil mam pa en predlog...
v winxp idi na network wizarda pa ti naj tisti wizard naredi disketo... zaženi tisto disketo na milleniumih naj se instalira tisto pol pa se bojo winme restartali pa probaj če bo delalo... lahko maš kake konfiguracije narobe... pa na viruse preglej obe mašini.
v winxp idi na network wizarda pa ti naj tisti wizard naredi disketo... zaženi tisto disketo na milleniumih naj se instalira tisto pol pa se bojo winme restartali pa probaj če bo delalo... lahko maš kake konfiguracije narobe... pa na viruse preglej obe mašini.
srnjak ::
Zdaj sem dal eno staro mrežno kartico v tisti računalnik z winME (kartica je 10Mbit). In mreža mi dela normalno.
Samo ni mi pa jasno, zakaj ne dela s tisto novejšo. Prej sem jo uporabljal na drugem računalniku in je delala normalno.
Samo ni mi pa jasno, zakaj ne dela s tisto novejšo. Prej sem jo uporabljal na drugem računalniku in je delala normalno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Norton GhostOddelek: Programska oprema | 3556 (2786) | smirnof |
» | mreža xp->win98se ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1018 (816) | matej97 |
» | XPji se ne zaženejoOddelek: Operacijski sistemi | 2936 (2377) | Paramedic |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2371 (1742) | BlackHole |
» | win me + win 98 seOddelek: Programska oprema | 1579 (1437) | Spajky |