Forum » Zvok in slika » Windows 7 in DTS preko spdifa
Windows 7 in DTS preko spdifa
damirez ::
A komu to dela? Ker sm našel na netu ogromno folka, katerim šteka zvok ubistvu je zvoka sploh ni ali pa je kak druga pizdarija. Uglavnem, v nastavitvah vse prov naredim, samo ko se film štarta, ni zvoka.
Potem sem tudi ugotovil, da tudi če film poslušam v 2.1 na računalniku, zvok zaostaja za pol sekunde.
To so verjetno kodeki.
Ma še kdo tak problem, kje dobit druge kodeke za windows 7, kako rešit problem?
Potem sem tudi ugotovil, da tudi če film poslušam v 2.1 na računalniku, zvok zaostaja za pol sekunde.
To so verjetno kodeki.
Ma še kdo tak problem, kje dobit druge kodeke za windows 7, kako rešit problem?
shinko ::
dela. predvidevam da maš reciver/ojačevalec povezan z zvočno karico (optika ali coax). nastavit moreš nastavitve ac3 filtra. odkljukaj spdif passtrough. jaz uporabljam cccp in media player classic homecinema. dela DTS in DD. poigraj se v ac3 filtru, če ti ne bo šlo javi pa ti napišem komplet nastavitve.
Lp
Lp
KoMar- ::
Meni še ac3filter ni bilo treba namestit, pa kar dela prek Windows Media Playerja/Centra... juhej.
RazzorX ::
Seveda dela, brez problema. K-Lite codecs se mi zdi pa mi v vseh predvajalnikih dela DTS prek SPDIF na ojačevalec.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | S/PDIF in AC3-passthrough n-tičOddelek: Zvok in slika | 2447 (2283) | 20sdfj093f |
⊘ | DTS AudioOddelek: Zvok in slika | 6447 (3968) | gregyk |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17406 (10291) | GrimReaper |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11344 (5152) | Sarimner |
» | AC3 težaveOddelek: Zvok in slika | 2550 (1488) | franc3e |