» »

FL studio 9

FL studio 9

x4en0n ::

Zdravo !

Mene zanima če kdo uporablja ta program.

No jaz sem ga dol potegnu pa vse. Zdaj pa ko gledam malo po youtube kaj ustvarjajo z tem. Se mi zdi da teh zvokov sploh ni. Ker sem preiskal vse zvoke pa ne najdem takšnih kot jih uporabljajo "mojstri" v tem.

Zdaj me pa zanima če obstajajo kaki plugin-i, al pa packi z kakšnimi zvoki. Pač dodatki na kratko.

Če obstajajo:
Kje se jih dol potegne
Kako se jih namesti

Upam na čimprejšnje odgovore !

Hvala !
x4en0n

5er--> ::

Verjetno bo najhitreje, če vprašaš na uradni spletni strani. (Klikni na jeziček FORUMS za forum, tudi jeziček SUPPORT verjetno ne škodi.)

bobo55 ::

ejla pisi mi na ZS tuki alpa na reset666@hotmail.com
kolkor tolko obvladam program in ko ga zastekas je the best of !!!

boziceklol ::

jz mam pa eno vprašanje. bi mi delal fl studi producer edition na mac book pro 17?

klinker ::

boziceklol je izjavil:

jz mam pa eno vprašanje. bi mi delal fl studi producer edition na mac book pro 17?


Kaj se ti hecas 8-O Za maca mas LogicPro,proti kateremu je FL igracka za froce :) za win je pa Cubase 5 tudi dosti,dosti boljsi od FLja.

boziceklol ::

pa se da delat na tem LogicProju tudi techno in ostala elektronska glasba?

klinker ::

Vsa ta glasba je narjena z ProTools HD,LogicPro al pa Cubase. To so top programi za produkcijo glasbe. Seveda bos rabu se dosti sampleov,pluginov,itd...za sprobat kaj ti najbolj ugaja se odpravi na audionews,kjer bos dobil vse potrebno. Prve dni v mescu se lahko prijavis brez invite-ov,ipd ;)

Volta ::

Sicer sem malo pozen, ampak pravijo da boljše pozno kot nikoli. Najprej bi povedal tistim "pametnim" ki govorijo da je FL Studio igračka. A kdo od vas slučajno profesionalno ustvarja glasbo? :) Jaz sem v tem programu naredil konkretne stvari, sicer še nisem profi, vendar je ta program izjemno ogrodje za delo! V FL-ju je komad nardil tud človek, ki je pred kratkim dobil Grammy-ja za svoj komad! Da ne omenjam raznih mojstrov kot so Zircon (samo poglejte malo po YT ;)) V osnovi pa je res da sicer nima tako dobrih synthov in semplov kot jih imajo Logic in podobni, vendar je to res najmanjši problem. Zakaj? V nadaljevanju.

@x4en0n - Si že slišal za VSTi plugine? :) Med temi so tudi izjemni synti, ki dopolnijo vse tisto česar morda FL-ju manjka. Potem si pa zrihtaj še bobne v wav formatu in si na konju! Ta program je enako profesionalen kot vsi drugi, če vam pa kaj manjka pa si uvozite stvari! VSTi plugini vse rešijo, od dobrih synthov, bobnov pa do mastering opreme. Ne rešijo pa funkcionalnosti in (pre)zapletenosti ostalih programom za glasbeno produkcijo! ;)

P.S. Uporabljam tudi Cubase 5, ki je sicer super stvar za nekatere zadeve, vendar večinoma delam v FL-ju, ker je hitreje in enostavneje. Nardit se pa da vse kar se da v drugih t.i. top programih ;)

Upam da bo tole kaj pomagalo. Pa lep dan!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nabava racunalnika za audio delo

Oddelek: Pomoč in nasveti
282968 (2167) kateNite
»

Iščem program za izdelovanje glasbe

Oddelek: Programska oprema
215809 (3695) Wolfox
»

Računalnik za net in ustvarjanje glasbe?

Oddelek: Kaj kupiti
206722 (6330) guest #44
»

program za musko

Oddelek: Programska oprema
163522 (3238) srbin
»

program za izdelavo glasbe DJ

Oddelek: Programska oprema
175719 (5475) Nejc Pintar

Več podobnih tem