» »

program za izdelavo glasbe DJ

program za izdelavo glasbe DJ

roksonm1 ::

ali kdo pozna ker program za izdelavo glasbe da si kot DJ
to je moj forum http://rokson.mojforum.si/

Turboslav ::

Daj si malo razjasni no. Za delanje glasbe, ali za DJ-anje'

Za DJ-anje imaš Traktor DJ studio, za delanje glasbe za Ableton Live in Reason. Obstaja še kup drugih, ampak se mi ne da pisat. Sicer pa www.google.com
Sir je dober

roksonm1 ::

za delanje glasbe
to je moj forum http://rokson.mojforum.si/

M.B. ::

če imaš $ Fruity loops, če pa nimaš pa Hydrogen. BTW za Hydrogen sta v zadnjih dveh Tuxmagazinih članka noter. Tuxmagazine se pa da zastonj potegnit z domače strani.
Everyone started out as a newbie.
Sadly only a handful ever progress past that point.

zos ::

Ableton Live je odlicna zadeva, ki ti bo omogocala produkcijo glasbe doma in izvajanje v zivo. Live se mi zdi izjemno preprost, njegov vmesnik pa izjemno hiter, tako da lahko hitro izdelujem in manipuliram zvoke.
Reason je za moje pojme prevec loop-based in instrumenti mi, razen samplerjev, zvenijo bedno. Prav tako Live instrumenti. Ima pa Live dobre efekte, samo imajo spet en znacilen zvok. Meni osebno je najlazje, ce uporabljam neko host aplikacijo (za PC bo verjetno kaksen Cubase primeren, sicer pa Logic ali Digital Performer). Potem v to host aplikacijo meces plugine. Sam osebno sem velik zagovornik Native Instruments produktov (Reaktor!!!, Absynth in Kontakt).

Fatboyslim ::

Ableton Live = Revolucija

Delaš nahko vse, tako mixaš kot produciraš; če produciraš je fajn met še dosti VST priključkov

the suit ::

sam uporabljam, fruity loops z 500 mb težkim pluginom adirol orchestral, je pa tudi sam fl6 zelo dober za kake bol elektronsko obarvane komade kod so dnb, techno, idm ... če ti ni težko se naučit tistih par začetnih fint je fruity loops res pravo orodje ker se mi zdi od vseh ostalih (kot je naprimer reason) bolj odprt in fleksibilen
www.matchingsuits.net

srbin ::

aj kašn program za techno musko delat al pa kj taga

kje se da dobit fruity loops program sam ne demo?

zos ::

Za techno bo fruity loops se predober. Dobi se ga pa v trgovini ali pa pri prijaznem stricu na netu.

Za techno bo fruity loops se predober.

Krneki.:\ Ne dela program muzike temveč artist.
Durgače pa za izdajo komada FL ni dovolj dober, potem si raje omsili Cubase, Nuedo, Logic ali kaj podobnega

ni dovolj dober za izdajo? Bi se ti dalo mal konkretizirat tole izjavo...
www.matchingsuits.net

FL studio ni dovolj kvaliteten program, da bi bil zmožen kot samostojna enota izvoziti zvok, ki bi bil primeren za širšo javnost.

Za domače šopanje na nekih Genius zvočnikih je pa ql ja :\

Pa že po naslovu program za izdelavo glasbe DJ je očitno da bo to počel nekdo ki o glasbi nima pojma.

sam menim da je fl sposoben (če znaš lepo naštelat) zelo dobro kvaliteto zvoka vn vržt, če pa že picajzlamo lahko pa narediš v fl karkoli in potem to obeldas v cool edit, sound forge... če se že gre za digitalne komade a la trance ipd. mislm da je fl več kot dober tudi za profesionalne varjante... če pa zaidemo v analogne vode ga je pa treba opremiti z veliko plugini :) pa še to služi bolj kot atmosferična podlaga
www.matchingsuits.net

Ma ja, whatever, ti že veš ;)

zos in kdo je prijazni stric na netu?

Nejc Pintar ::

eShopi;)
Lahko je biti prvi, če si edini!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»