Forum » Pomoč in nasveti » Share med win200 in win95
Share med win200 in win95
calidus ::
Na enem računalniku imam win2000 na drugem pa win95. Folderje imam vse pod share na obeh računalnikuh in brez gesla, vendar z win2000 lahko berem na w95 obratno pa zahteva geslo, da bi sploh lahko dostopil do računalnika.
Zahteva naslednje:
You must supply password to make this connection.
\\racunalnik2\IPC$
kje se da to spremenit? Ker me precej jezi, da moram vse naredit na w2000 in kar naoprej skakat od enega racunalnika do drugega!
Zahteva naslednje:
You must supply password to make this connection.
\\racunalnik2\IPC$
kje se da to spremenit? Ker me precej jezi, da moram vse naredit na w2000 in kar naoprej skakat od enega racunalnika do drugega!
calidus ::
Sem ćže sam našel rešitev...
V win 2000 moraš narediti uporabnika, s katerim si prijavljen na win95!
kr vredu stvar---><-- del kot urca!
zdej pa samo že wingate pa en browser!
V win 2000 moraš narediti uporabnika, s katerim si prijavljen na win95!
kr vredu stvar---><-- del kot urca!
zdej pa samo že wingate pa en browser!
sasox ::
a je treba pol pr unmu npr. win95 kej nastavt za net? Tam pr internetne moznosti, samodejno zaznavanje proxija?
LP,
Sašo
LP,
Sašo
andrej ::
sasox: nic ne rabis na win9x strani - samo uporabis DHCP, oz. samodejno dodeljevanje IP oz. kakorkoli je pac tocno besedilo...
andrej ::
calidus: simpl ko pasulj a ne? najboljse pa je, da ne rabis instalirat nobene druge programske opreme... pri whistlerju bos na enak nacim tudi odkljukal za osebni firewall
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Igre in win 2000, xpOddelek: Operacijski sistemi | 1592 (1299) | Hux |
» | inštalacija 2000??? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3770 (3197) | ToniT |
» | Lan med win 2k inwin 98se (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5223 (4459) | Klemenn |
» | Internet connection sharingOddelek: Omrežja in internet | 1846 (1348) | Quickbeam |
» | Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5397 (4539) | andrej |