Forum » Pomoč in nasveti » Ne morem naložiti driverjev.
Ne morem naložiti driverjev.
wildjoc ::
Mi lahko kdo prosim pomaga kako lahko naložim driverje za grafiko. Namreč imam problem da so mi xp-ji naložili tiste osnovne driverje, jaz pa sem potegnu dol driverje iz ATI-jeve(No zdaj je to AMD) strani in točno za tako grafiko kar piše na njej in so jo tudi xp-ji tako prepoznali gre za grafiko ATI rage 128 pro 32Mb, ampak ko hočem naložiti te druverje mi napiše da nimam prave komponenet za te driverje. Poskušal sem že unistal v device manager, vendar potem moras resetirat računalnik in spet takoj naloži tiste osnovne driverje. Prosim za pomoč
P.S.: Pa ne prosim z izjavami imas prepotopno grafiko, ja vem da imam ampak samo za net drugega ne rabim
Joco
P.S.: Pa ne prosim z izjavami imas prepotopno grafiko, ja vem da imam ampak samo za net drugega ne rabim
Joco
Joco bil tu :)
Pa saj sem jih full veliko,pa za vse je napisalo da niso pravi, zato sumim da je problem v teh driverjih ko so zdaj nalozeni od xp pa ne vem kako se jih naj resim.
A res noben ne ve kako bi lahko se resil onih osnovnih driverjev od windowsov?
imallears ::
jes sm kr prisilil windowse, da ponucal od Rage 4XL al neki tazga driver, k je zravn pr teh k z ATIjeve strani potegnes.
kaj te pa matra pr driverjih od winsov za tko staro kartico? Morjo delat normalno.
kaj te pa matra pr driverjih od winsov za tko staro kartico? Morjo delat normalno.
bluefish ::
A res noben ne ve kako bi lahko se resil onih osnovnih driverjev od windowsov?Greš v Device Manager in jih tam odstraniš. Samo te privzeti driverji najbrž niso krivi za tvoje težave.
Ja problem je v tem da ne morem dati resolucijo 1680x 1050 za monitor 22, tisto da grem v device menage in jih odstranim mi napiše da moram resetirat računalnik da bo lahko to naredu in takoj ko se računalnik nazaj prižge spet naloži tiste osnovne driverje. Katastofa. help please
Dr_M ::
Probi se kaksno starejso verzijo (iz leta 2005,2006...)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
ModriN96 ::
PREDPOGOJ ati drajverjev je .NET FRAMEWORK!!!
Ko boš to zinštaleru, pol boš dav pa komot tut drajverje gor ;)
Link do .net framework:
http://www.microsoft.com/downloads/deta...
Greš na to stran, zarolaš miško do konca strani in boš vidt piše tam:
Full Package
To download the full package, rather than the bootstrapper, click on the link below:
.NET Framework 3.5 Service Pack 1 (Full Package)
Potegneš, inštaleraš in to je to ;)
Ko boš to zinštaleru, pol boš dav pa komot tut drajverje gor ;)
Link do .net framework:
http://www.microsoft.com/downloads/deta...
Greš na to stran, zarolaš miško do konca strani in boš vidt piše tam:
Full Package
To download the full package, rather than the bootstrapper, click on the link below:
.NET Framework 3.5 Service Pack 1 (Full Package)
Potegneš, inštaleraš in to je to ;)
Dr_M ::
Framework je obvezen samo za CCC.
The reason why most of society hates conservatives and
win64 ::
modrin96 ne bluzit, takrat ko je prišla ta karica ven ni bilo niti zasnove še za .net framework.
wildjoc, poglej če ti kartica sploh podpira tako resolucijo
wildjoc, poglej če ti kartica sploh podpira tako resolucijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov HP laptop brez podpore za Windows 7? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 12152 (9945) | krneki0001 |
» | Noče mi namestiti Nvidia Control PanelOddelek: Pomoč in nasveti | 646 (579) | gamemen |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8662 (5111) | d4rko |
» | Raden 9200 in display driverOddelek: Pomoč in nasveti | 973 (887) | maliking |
» | Video višjih ločljivosti štekajo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1402 (1117) | sebas4 |