Forum » Pomoč in nasveti » Windows 7 kako zagnati windows.old
Windows 7 kako zagnati windows.old
kanej ::
Na računalnik sem naložil windows 7, ki mi je ustvaril mapo windows.old. Ker sem na starem sistemu pozabil izvoziti en certifikat iz mozile, me zanima, če je možno kako pognati star sistem iz mape windows.old?
LP
LP
NazgulRR ::
Greš v mapo windos.old, najdeš Mozzilin profile folder in si skopiraš ta certifikat ven.
Še najboljše je če skopiraš kar cel profile folder od Mozzile na mesto, kjer je zdaj ta tvoj nov pri Windows 7. Potem boš imel Mozzilo 100% enako kot prej..vse zaznamke, zgodovino, certifikate, extensione, itd. ;)
Še najboljše je če skopiraš kar cel profile folder od Mozzile na mesto, kjer je zdaj ta tvoj nov pri Windows 7. Potem boš imel Mozzilo 100% enako kot prej..vse zaznamke, zgodovino, certifikate, extensione, itd. ;)
kanej ::
Greš v mapo windos.old, najdeš Mozzilin profile folder in si skopiraš ta certifikat ven.
tnx....si nisem mislil, da je tako preprosto skopirati certifikat, sem si predstavljal, da je to kaj bolj skrito v sistemu ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik > Servis > Deluje Veliko Počasneje > Zakaj?Oddelek: Strojna oprema | 1600 (1097) | jozekuch |
» | Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1036 (865) | Jakob0 |
» | Windows 7 Service Pack 1 še letos? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16871 (14790) | noraguta |
» | Zaznamki FFOddelek: Programska oprema | 1278 (1238) | klemenSLO |
» | Firefox težava z logiranjemOddelek: Programska oprema | 835 (772) | fosil |