Forum » Omrežja in internet » Facebook in skritje v iskanju za določeno osebo
Facebook in skritje v iskanju za določeno osebo
Bellzmet ::
Zdravo,
zanima me, če se da v Facebooku nastaviti, da me točno določen uporabnik, ki ima že profil na FB, ne more najti v iskanju?
Vem, da se da nastaviti na splošno za iskanje, samo potem te nobeden ne najde v iskanju, jaz bi pa rad točno določil neko osebo, da me ne more najti.
lp
zanima me, če se da v Facebooku nastaviti, da me točno določen uporabnik, ki ima že profil na FB, ne more najti v iskanju?
Vem, da se da nastaviti na splošno za iskanje, samo potem te nobeden ne najde v iskanju, jaz bi pa rad točno določil neko osebo, da me ne more najti.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najemna pogodba podpisana - najemodajalec si je premislilOddelek: Loža | 3928 (3046) | int47 |
» | Kako zbrisati sliko na FB-ju??Oddelek: Pomoč in nasveti | 5498 (5163) | ejQ |
» | Devet desetin uporabnikov računalnikov ne pozna funkcije Išči (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 21301 (16746) | haiku |
» | Windows 7 in iskanje datotekOddelek: Operacijski sistemi | 1438 (1277) | jan01 |
» | Iskanje z Googlom - tokrat lokalno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8103 (8103) | mp218 |