Forum » Operacijski sistemi » Windows 7 in iskanje datotek
Windows 7 in iskanje datotek
Priesteye ::
Živ!
Imam zunanji disk na katerem je 500GB glasbe (disk za glasbo). Ko uporabljam iskanje (Zgoraj desno) mi ne išče niti 1sekunde in napiše da pač ni zadetkov. Niti v iskanje v mapi v kateri je iskana datoteka je ne najde. Po disku C mi napr. išče in tudi najde v podmapah "vse". Kaj moram nastaviti?
Na disku za glasbo imam omogočeno Indeksiranje vsebine datotek.
LP
Imam zunanji disk na katerem je 500GB glasbe (disk za glasbo). Ko uporabljam iskanje (Zgoraj desno) mi ne išče niti 1sekunde in napiše da pač ni zadetkov. Niti v iskanje v mapi v kateri je iskana datoteka je ne najde. Po disku C mi napr. išče in tudi najde v podmapah "vse". Kaj moram nastaviti?
Na disku za glasbo imam omogočeno Indeksiranje vsebine datotek.
LP
R O N I N ::
Edina možnost bi bila, da je format diska nezdružljiv z windows 7, torej fat16, kar dvomim. Ali pa je na disku kakšen program, ki kriptira podatke, tako, da jih na drugem računalu brez gesla ne vidiš? Poglej če ti kaže zasedenost diska.
Format je NTFS, ne uporabljam nobenega takega programa. Zasedenost diska mi kaže pravilno
Ja, indeksiranje vsebine je nastavljeno na ta disk.
Še kakšna možnost?
Ja, indeksiranje vsebine je nastavljeno na ta disk.
Še kakšna možnost?
Premaknil datoteke na drugi disk.. disk formatiral..prekopiral datoteke nazaj in za enkrat najde vse :)
hvala za pomoč :)
hvala za pomoč :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Raid 1 disk spremeniti v navadenOddelek: Pomoč in nasveti | 2694 (2305) | MrStein |
» | WD MyBook izgubil podatke?Oddelek: Strojna oprema | 2669 (2040) | darkolord |
» | Trojanec Olmarik.TDL4Oddelek: Pomoč in nasveti | 666 (590) | Geozadetek |
» | Izginila mapa z delom - NUJNO!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3848 (3328) | energetik |
» | MS-DOSOddelek: Operacijski sistemi | 2189 (2060) | Aston_11 |