Forum » Programiranje » Turbo Pascal help :(
Turbo Pascal help :(
simy ::
Zanima me če kdo pozna kakšno spletno stran, kjer bi lahko prebral kaj pametnega o turbo pascalu, ker me drug teden čaka izpit, kjer bom mogu znat delat if stavke, pa zanke?
Prosim za pomoč.
Prosim za pomoč.
- premaknil: Gandalfar ()
SeTAr ::
Google
poglej vsaj prvo stran linkov To bo to, dokler ne bos imel kaksnih bolj specificnih vprasanj...
poglej vsaj prvo stran linkov To bo to, dokler ne bos imel kaksnih bolj specificnih vprasanj...
rc-car ::
Če ti bo v kakšno pomoč ti dam tole stran ki sem jo imel jaz čez leto za oddajo poročil o vajah. Vaje pa so od čisto osnovnih do bolj zapletenih.
(btw, vajo 21b preskoči... ker je naš profesor car! )
(btw, vajo 21b preskoči... ker je naš profesor car! )
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
simoni ::
Ne ne [spyder] ni iz vegove!
Midva sva dijaka Tehniške gimnazjie v Novem mestu....!
Smer mava pa računalništvo!
Teh. gim NM Rullz.....
Midva sva dijaka Tehniške gimnazjie v Novem mestu....!
Smer mava pa računalništvo!
Teh. gim NM Rullz.....
willson ::
Pohamoz -> ej sam tole pa morm rect - jest se NE-BI hvalu s tem, ker ta doticna prfoksa (ga. Maja Azarov - D.) nima blage veze o pascalu - kaj sele o programiranju, tko da vsem svetujem da se ognete tega linka, ker tiste vaje so kr neki = google rula...
Pohamoz ::
heh vaje so pač vaje :P jst sm se tam začel učit naučil sem se osnov ti pa koker hočeš... i don't care sej to sem mel v 1 letniku v drugem pa nevem koga bom mel :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Pohamoz ()
daking ::
Ne, Pohamoz verjem, tist kr Azarova napise u bistvu ne mors cist definirat k vaje, kr je ona mal prevec fuknjena, da bi sploh znala tipkat, kaj pol sele vaje napisat. Raj uporab od Kastelica vaje, tist link k g je rc-car dal, pa Pohamoz upi, da bos mel Kastelica nasledn let, al pa vsaj unga bajsota (ne spomnm se imena), k ce bos mel Azarovo pol se raj kr prepis k te itak nav nc naucla, se bi vec o Pascalu naucu ce bi v kksni burekariji delo k od nje!
SkY ::
Vaje za pascal lahok najdeš tudi na serševi spletni strani , točno ne vem kako je lohka pa poiščeš na matkurji al pa kje ...
The Real SkY Ž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Študij računalništva in informatikeOddelek: Šola | 3442 (2911) | DavidJ |
» | Vsi z Vegove(SSER)! (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 28690 (3650) | Pimoz |
» | Pomoč pri Turbo Pascalu. Nujno!Oddelek: Programiranje | 1161 (894) | Gundolf |
» | učenje c++, ali pascala, ali pa delphija (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 6143 (5132) | Brilko |
» | a hod kdo na vegovo!Oddelek: Loža | 2290 (1923) | krneki0001 |