Forum » Izdelava spletišč » WiKi za podjetje?
WiKi za podjetje?
Pat_MaGroin ::
Pozdravljeni!
Kaj priporočate za izdelavo interne Wiki/spletne strani podjetja, kjer bodo razna navodila, pravilniki ter ostala dokumentacija?
Rabim nekaj, da je lahko v oblaku ali dostopno samo znotraj omrežja, da je enostavno za urejanje in da je "lepo" in pregledno.
Predlogi?
LP,
PIC
Kaj priporočate za izdelavo interne Wiki/spletne strani podjetja, kjer bodo razna navodila, pravilniki ter ostala dokumentacija?
Rabim nekaj, da je lahko v oblaku ali dostopno samo znotraj omrežja, da je enostavno za urejanje in da je "lepo" in pregledno.
Predlogi?
LP,
PIC
Gandalfar ::
dokuwiki, mediawiki ce hoces sam hostat
google sites, ce hceos v oblaku, ali pa pbwiki
(oboje se da omejit na krog uporabnikov)
google sites, ce hceos v oblaku, ali pa pbwiki
(oboje se da omejit na krog uporabnikov)
Pat_MaGroin ::
Pozdravljeni!
Ravno testiram sites, so napredovali odkar sem nazadnje gledal.
Hvala za predloge, se priporočam še za kakšnega.
LP,
PIC
Ravno testiram sites, so napredovali odkar sem nazadnje gledal.
Hvala za predloge, se priporočam še za kakšnega.
LP,
PIC
Daedalus ::
Za interno dokumentacijo nekam postaviš en wiki, dodaš kak zanimiv plugin (recimo export v pdf - z mediawiki tako zelo na hitro skup vržeš dokumentacijo), poskrbiš za backup in to je to.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Vice ::
hmm meni nekako wiki ne ustreza tako da sem več kot zadovoljen s kbpublisher. S tem da sem pač rabil tudi zunanji dostop različne userje itd......
Tody ::
jest sem pa spimpal mal wordpress pa zaenkrat dela čist ok, je pa zadeva zlo mejhna 10 userjev max.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rešitev problema z delitvijo slik v podjetjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1458 (1031) | Stari89 |
» | Tehnične novosti v Wiki svetuOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8075 (6760) | Bistri007 |
» | Iščem spletno aplikacijoOddelek: Izdelava spletišč | 2538 (2211) | Gandalfar |
» | MediaWiki widget na spletni straniOddelek: Izdelava spletišč | 1237 (1182) | alessio2 |
» | wordpress težavaOddelek: Programiranje | 1157 (1040) | drola |