Forum » Šola » Zgodovinski esej
Zgodovinski esej
Desty ::
Živjo,
za zgodovino moram napisati kratek dvostranski esej. Dobil sem temo, a sem popolnoma brez idej. Nekaj se že preiskal po googlu a brez večjega uspeha. Če ima kdo kakšno idejo, kar na dan z njo.
Navodila:
za zgodovino moram napisati kratek dvostranski esej. Dobil sem temo, a sem popolnoma brez idej. Nekaj se že preiskal po googlu a brez večjega uspeha. Če ima kdo kakšno idejo, kar na dan z njo.
Navodila:
Premisli, katere so bile pozitivne in katere negativne posledice v razvoju človeštva v času kovinskih dob. Katere posledice pretehtajo? Esej zapiši po svetovanih korakih - uvod, pozitivno, negativno, zaključek.
bluefish ::
Poglej si na wikiju sestavke o posameznih dobah, iz njih izlušči konkretna "odkritja", vplive,... nato pa jih primerjaj v skladu z navodili.
bluefish ::
Copper Age @ Wikipedia
Bronze Age @ Wikipedia
Iron Age @ Wikipedia
Res je, da je bolj malo vsebine, zato bo potrebno pogledati še na ostale naštete vire in pa morda skočiti v knjižnico (da, tisto s papirnatimi bukvami).
Bronze Age @ Wikipedia
Iron Age @ Wikipedia
Res je, da je bolj malo vsebine, zato bo potrebno pogledati še na ostale naštete vire in pa morda skočiti v knjižnico (da, tisto s papirnatimi bukvami).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | eOET-1 (OSNOVE ELEKTROTEHNIKE 1 na internetu)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9461 (961) | karafeka |
» | Kako so strežniki SKS postali piratske straniOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 5713 (4570) | euagrus |
» | Hannibal in Arxel TribeOddelek: Igre | 1794 (1092) | Nahodni |
» | Virus črnih koz še ne bo uničenOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 10188 (8067) | Mipe |
» | Seznam iger, ki so samo na konzolahOddelek: Konzole | 2517 (2191) | xcjen |