» »

youtube dolpoteg

youtube dolpoteg

yyyeb ::

kateri je najboljši program ali spletna stran ali način za dolpoteg viea iz youtuba? pa brez moralnih in etičnih nastopov prosim.
lp
Najmanj si želimo zvedeti resnico, ki bi nam najbolj koristile.

Gwanaroth ::

keepvid.com
Lights often keep secret hypnosis..

imallears ::

free dvd studio

kmetek ::

ff download helper

yyyeb ::

Hvala, vse varijante so dobre. zdaj me pa zanima v katerem formatu je dobro potegniti video glede kvalitete slike in zvoka ter, da ne zasede preveč prostora na disku? avi,mpeg4...?
Najmanj si želimo zvedeti resnico, ki bi nam najbolj koristile.

fosil ::

U bistvu sploh ne rabiš nobenega programa.
V naslovno vrstico vpišeš sledeče, zadevo pa si lahko shraniš tudi med zaznamke. In na desni shrani pod naslovom se ti pojavil link za download.

javascript:if(!document.getElementById('download-youtube-video')){var%20video_id=null;var%20video_hash=null;var%20video_player=document.getElementById('movie_player');if(video_player){var%20flash_variables=video_player.attributes.getNamedItem('flashvars');if(flash_variables){var%20flash_values=flash_variables.value;if(flash_values){var%20video_id_match=flash_values.match(/[^a-z]video_id=([^(\&|$)]*)/);if(video_id_match!=null)video_id=video_id_match[1];var%20video_hash_match=flash_values.match(/[^a-z]t=([^(\&|$)]*)/);if(video_hash_match!=null)video_hash=video_hash_match[1]}}}if(video_id==null||video_hash==null){var%20args=null;try{args=yt.getConfig('SWF_ARGS')}catch(e){}if(args){video_id=args['video_id'];video_hash=args['t']}}if(video_id!=null&&video_hash!=null){var%20div_embed=document.getElementById('watch-embed-div');if(div_embed){var%20div_download=document.createElement('div');var%20div_download_code='%3Cbr%20/%3E%3Cspan%20id=\'download-youtube-video\'%3E%3Ca%20href=\''+'http://www.youtube.com/get_video?fmt=18&video_id='+video_id+'&t='+video_hash+'\'%20onclick=\'blur(this);\'%3EDownload%20as%20MP4%3C/a%3E';try{if(yt.getConfig('IS_HD_AVAILABLE'))div_download_code=div_download_code+'%20|%20%3Ca%20href=\''+'http://www.youtube.com/get_video?fmt=22&video_id='+video_id+'&t='+video_hash+'\'%20onclick=\'blur(this);\'%3EDownload%20as%20MP4%20HD%3C/a%3E'}catch(e){}div_download.innerHTML=div_download_code+'%3C/span%3E';div_embed.appendChild(div_download)}}}void(0)
Tako je!

boogie_xlr ::

Firefox ima polno razširitev za downloadat youtube filmov... Orodja -> dodatki -> dobi dodatke -> youtube

pino ::

Probal pa ni slo. Dej tole mal bolj razlozi kako in kaj.
Hvala
U bistvu sploh ne rabiš nobenega programa.
V naslovno vrstico vpišeš sledeče, zadevo pa si lahko shraniš tudi med zaznamke. In na desni shrani pod naslovom se ti pojavil link za download.

javascript:if(!document.getElementById('download-youtube-video')){var%20video_id=null;var%20video_hash=null;var%20video_player=document.getElementById('movie_player');if(video_player){var%20flash_variables=video_player.attributes.getNamedItem('flashvars');if(flash_variables){var%20flash_values=flash_variables.value;if(flash_values){var%20video_id_match=flash_values.match(/[^a-z]video_id=([^(\&|$)]*)/);if(video_id_match!=null)video_id=video_id_match[1];var%20video_hash_match=flash_values.match(/[^a-z]t=([^(\&|$)]*)/);if(video_hash_match!=null)video_hash=video_hash_match[1]}}}if(video_id==null||video_hash==null){var%20args=null;try{args=yt.getConfig('SWF_ARGS')}catch(e){}if(args){video_id=args['video_id'];video_hash=args['t']}}if(video_id!=null&&video_hash!=null){var%20div_embed=document.getElementById('watch-embed-div');if(div_embed){var%20div_download=document.createElement('div');var%20div_download_code='%3Cbr%20/%3E%3Cspan%20id=\'download-youtube-video\'%3E%3Ca%20href=\''+'http://www.youtube.com/get_video?fmt=18...
LP Pino


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako presnamem video prispevek z RTVSlo portala?

Oddelek: Zvok in slika
2510627 (6321) Naabo
»

JavaScript offsetTop in brskalniki

Oddelek: Izdelava spletišč
8738 (670) shorvat
»

Javascript - izračun razlike v datumih

Oddelek: Programiranje
81524 (1379) kogledom
»

youtube download

Oddelek: Programska oprema
1010419 (9967) Mobidick
»

Drop down meni!

Oddelek: Izdelava spletišč
101744 (1497) ACE

Več podobnih tem