Forum » Pomoč in nasveti » Plata P4S55FX2 in win7
Plata P4S55FX2 in win7
mihab22 ::
Živjo
Mene pa zanima, bi mi lahko tukaj malop omagali s problemom, ki je nastal ko se nalagal windowse 7 na računalnik od moje sestre in sicer windowsi se naložijo normalno se tut zaženejo lepo, edini problem je pa ta da nikakor ne morem inštalirati zvočne in ETH kartice (vse onboard).Iskal sem tudi po spletu če mogoče obstajajo kaki novi driverji za omenjeno plato,vendar jih žal nisem našel.Tako da bi prosil, če je komu jasno kaj bi lahko bilo narobe, naj odpiše.
Hvala
Plata je od ASRock in sicer oznaka je P4S55FX2.
Mene pa zanima, bi mi lahko tukaj malop omagali s problemom, ki je nastal ko se nalagal windowse 7 na računalnik od moje sestre in sicer windowsi se naložijo normalno se tut zaženejo lepo, edini problem je pa ta da nikakor ne morem inštalirati zvočne in ETH kartice (vse onboard).Iskal sem tudi po spletu če mogoče obstajajo kaki novi driverji za omenjeno plato,vendar jih žal nisem našel.Tako da bi prosil, če je komu jasno kaj bi lahko bilo narobe, naj odpiše.
Hvala
Plata je od ASRock in sicer oznaka je P4S55FX2.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | usb device not recognizedOddelek: Strojna oprema | 3161 (1631) | RutS |
» | Problem z baterijo na matični plošči in ubuntuOddelek: Pomoč in nasveti | 890 (804) | Pyr0Beast |
» | Display Driver nvlddmkm Stopped Responding and Has Successfully RecoveredOddelek: Pomoč in nasveti | 2155 (2155) | bastadu |
» | kako odpreti .prn datoteko in natisni, kar se nahaja v njej?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1821 (1794) | urosh |
» | What the HellOddelek: Pomoč in nasveti | 1480 (1285) | DarkHand |