Forum » Pomoč in nasveti » Vaio Z konfiguracija
Vaio Z konfiguracija
trnvpeti ::
Si kdo tukaj lasti vaio Z series?
Zanima me, ce je možen kakšen slabsi proc kot pa 2.53Mhz?
Kako se zamenja disk na tem notebooku?
Kako se obnese vgrajen 128M SSD disk?
Avtonomijo baterije so deklarirari na 330-350min.
Kakšne so osebne izkusnje z baterijo oz avtonomijo?
IMa kdo kaksne izkusnje z trgovinami, ki prodajajo Z series?
Zanima me, ce je možen kakšen slabsi proc kot pa 2.53Mhz?
Kako se zamenja disk na tem notebooku?
Kako se obnese vgrajen 128M SSD disk?
Avtonomijo baterije so deklarirari na 330-350min.
Kakšne so osebne izkusnje z baterijo oz avtonomijo?
IMa kdo kaksne izkusnje z trgovinami, ki prodajajo Z series?
jype ::
Mojega sem dobil na vshop.si
Za procesor ne vem, SSD je prima (kolk je throughput sem že pozabil, zdaj je kriptiran in je precej manjši), odpiral mašine še nisem.
Avtonomija baterije v primerjavi z nekaterimi manjšimi Vaio modeli (TX, TZ) ni bohve kaj, je pa vsaj v Kubuntu 9.10 prek 6 ur, če procesor v glavnem spi in si ves čas na Intel grafičnem chipsetu (imaš pa vključen 3G modem oz. wifi).
Glavni minus v primerjavi s prenosniki, ki sem jih imel prej, je avtonomija v suspend-to-ram. Tale zdrži s polno baterijo manj kot en teden, tako da če greš za teden dni nekam kjer ni štroma se ga že splača ugašat (se pa vsaj kubuntu in windows 7 zbootata v 10-15 sekundah).
Za procesor ne vem, SSD je prima (kolk je throughput sem že pozabil, zdaj je kriptiran in je precej manjši), odpiral mašine še nisem.
Avtonomija baterije v primerjavi z nekaterimi manjšimi Vaio modeli (TX, TZ) ni bohve kaj, je pa vsaj v Kubuntu 9.10 prek 6 ur, če procesor v glavnem spi in si ves čas na Intel grafičnem chipsetu (imaš pa vključen 3G modem oz. wifi).
Glavni minus v primerjavi s prenosniki, ki sem jih imel prej, je avtonomija v suspend-to-ram. Tale zdrži s polno baterijo manj kot en teden, tako da če greš za teden dni nekam kjer ni štroma se ga že splača ugašat (se pa vsaj kubuntu in windows 7 zbootata v 10-15 sekundah).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alienware predstavlja ojačevalnik za grafiko (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 38495 (35262) | PrimozR |
» | Pc vs. mac ultrabookOddelek: Kaj kupiti | 8521 (7493) | Mat3v7 |
» | Nazaj k Macom, Macbook Air (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 32240 (28996) | antonija |
» | Sony Vaio.. kateri?Oddelek: Kaj kupiti | 1590 (1441) | Soren |