Forum » Pomoč in nasveti » Scart povezava dveh VCR na en priključek Scart na LCD TV
Scart povezava dveh VCR na en priključek Scart na LCD TV
Robert ::
Zanima me ali je mogoča in kako se izvede povezava medsebojno dveh videorekorderjev (VCR) preko Scart povezave na en Scart priključek na LCD TV-ju brez vmesnega Scart razdelilca, da vsak VCR deluje neodvisno pri gledanju video kaset. Problem se mi je namreč pojavil, ker imam več starejših zadev s Scart priključkom in ima novi LCD TV Panasonic možnost le za dva Scart priključka.
JanK ::
Na Panasonicovem VCRju sem dva SCARTA, input in output. Ko je bil VCR izklopljen (v standby) je naredil passthrough iz inputa v output - tako sem lahko gledal DVDje ali kasete preko enega SCART konektorja na TV.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | digitalni satelitski sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 5412 (5164) | green heart |
» | Povezava Philips LCD - kameraOddelek: Zvok in slika | 2589 (2492) | baltso |
» | VHS z eno ali več glavamiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1924 (1152) | andrej007 |
» | Videorekorder - zajem programov?Oddelek: Zvok in slika | 2130 (2016) | mardy |
» | Kako je ze z videorekorderjemOddelek: Zvok in slika | 1132 (995) | Kaiser |