Forum » Strojna oprema » Hd 5870 + Hd 4350
Hd 5870 + Hd 4350
simnov ::
Bil sem v petih trgovinah in iskal Hd 5870 in povsod čakati je treba 15 dni. Potem sem naročil 5870 na Enaa in dobava naj bi trajala 10 dni zaradi tega čakanja sem naročil 4350 katero naj bi jutri dobil in danes so mi pa poslali tudi za 5870 , da jo dobim tudi jutri. In kaj naj zdaj z dvema grafičnima na Nforce 560sli. Ali lahko kakorkoli izkoristim 4350 v navezi z 5870 ali jo naj dam bratu , katero ima sedaj mx440.
M-XXXX ::
Lahko zavrneš paket z 4350, oziroma jo pošlji nazaj (dosti bolj poštena in fer varijanta).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: M-XXXX ()
ja pač nategnil so me v eni trgovini sem bil in v treh spletnih sem naročil 5870 pa so rekli da ni dobavljivo ali 15 dni za čakat.
kuglvinkl ::
Čaki, v treh štacunah si naročil eno in isto stvar?
Your focus determines your reallity
ne v eni naročil so rekli ni dobavljivo potem sem naročil v drugi in spet isto še v city park 3 tedne za čakat ( Ati se ni pripravil v proizvodnji na tako povraševanje) ...
DubleG ::
Ti se nisi pripravil na slovensko državljanstvo.
Jezik, sedi 1.
V glavnem, vrni trgovini ali daj rdečemu križu.
Jezik, sedi 1.
V glavnem, vrni trgovini ali daj rdečemu križu.
Wox ::
Najbolj smešno je, da si želel kupiti HD 5870 in potem pristal na HD 4350. Kot da bi šel kupit mercedesa in se pripeljal domov s fičkom. Za CF pa rabiš dve kartici iste generacije, tako da četudi bi ti matična podpirala CF ju nebi mogel vezati.
x45 ::
In kaj naj zdaj z dvema grafičnima na Nforce 560sli.
daš jih v Sli :)... probaš lahko....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: x45 ()
st0jko ::
Bratu glih nemoreš dat, če ima zdaj mx440(AGP). Močno pa dvomim, da ima njegova stara plata še PCI-e.
Zavrni pošiljko, imej za rezervo, prodaj nekomu za 20EUR, pošlji nazaj,...
Zavrni pošiljko, imej za rezervo, prodaj nekomu za 20EUR, pošlji nazaj,...
keks?
Spoh ne bom več govoril, danes sem dobil obe 4350 sem dal bratu in mu vse igre delujejo. Meni pa tudi 5870 dela nisem vrjel , da bo toliko boljše vse delovalo.
Pa še DubleG (meni znano sem 6 rodov nazaj 100% Slovenc , malo narečja pa ja lahko uporabljam)
Pa še DubleG (meni znano sem 6 rodov nazaj 100% Slovenc , malo narečja pa ja lahko uporabljam)
bluefish ::
Pa še DubleG (meni znano sem 6 rodov nazaj 100% Slovenc , malo narečja pa ja lahko uporabljam)Če ne ločiš razlike med narečjem in slovnico - sedi 1, še enkrat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ATI Radeon HD 5850 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Strojna oprema | 24261 (11974) | Xserces |
» | Katera grafična za gamerja??? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17444 (15551) | Meizu |
» | Kako v c++ prebrati točno določeno stvar iz datoteke.txtOddelek: Programiranje | 1248 (1093) | smoke |
» | Spletna trgovinaOddelek: Programiranje | 1003 (818) | mrezna |
» | Ministrstvo za domovinsko varnost vlaga v varnost odprtokodnih projektovOddelek: Novice / Varnost | 3819 (3081) | poweroff |