Forum » Izdelava spletišč » Sprememba jezika v skripti....
Sprememba jezika v skripti....
Seljak ::
Pozdravljeni.Za igro,ki jo igram preko spleta(brskalniška igra(firefox))sem si potegnil z spleta scripto,ki pa je žal samo v angleščini,moral oz.rad bi to skripto naredil ali priredil tako,da bi ta dodatek,ki sem ga namestil bil v slovenščini!Sedaj imam recimo vse v Slovenščini,le dodatek,ki mi doda še dodatne informacije v igri je v Angleščini.Vse pomoči mi lahko pošljete na ZS
Že vnaprej se vam zahvaljujem!!!
Lp
Že vnaprej se vam zahvaljujem!!!
Lp
schtr4jh ::
Predvidevam, da to skripto uporabljaš s pomočjo GreaseMonkey-a. Malo pobrskaj v svojih uporabniških nastavitvah od firefoxa (C:/Documents and Settings/[Uporabnik]/Aplication Data/Mozilla - nekaj takega) in si prevedi skripto.
Res je,uporabljam greasemonkey,to kar pa si ti napisal glede prevajanja skripte,pa ne vem,če čisto drži,kajti v mapi Mozilla firefox ne najdem te skripte,oz.,če je,bodi bolj natančen,kje se nahaja,ker drugače ne bi prosil za pomoč,kajne?!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Seljak ()
schtr4jh ::
meni (OS win 7) se vse skripte preko greasemonkeya shranijo v c:/Users/User/AppData/Roaming/Mozilla/Firefox/Profiles/xkrkvl1a.default/gm_scripts/ ... še enkrat preglej
Zdaj vem,zakaj nisem našel,moral sem prikazati skrite mape in datoteke Operacijskega sistema,ker sem imel privzeto nastavljeno Hvala schtr4jh zelo si mi pomagal
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako odstraniti oglase na 24 ur in še eno vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1721 (1256) | Brainstorm |
» | Na Android prihaja Opera MobileOddelek: Novice / Android | 8569 (5563) | kriko1 |
» | Kako izbrisati vse objave na facebooku?Oddelek: Omrežja in internet | 5550 (5429) | elitas |
» | Slovenija: Firefox prevzel vodstvo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 19511 (13526) | poweroff |
» | Firefox 1.0 je tu! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11328 (11328) | MrStein |