» »

Sprememba jezika v skripti....

Sprememba jezika v skripti....

Seljak ::

Pozdravljeni.Za igro,ki jo igram preko spleta(brskalniška igra(firefox))sem si potegnil z spleta scripto,ki pa je žal samo v angleščini,moral oz.rad bi to skripto naredil ali priredil tako,da bi ta dodatek,ki sem ga namestil bil v slovenščini!Sedaj imam recimo vse v Slovenščini,le dodatek,ki mi doda še dodatne informacije v igri je v Angleščini.Vse pomoči mi lahko pošljete na ZS
Že vnaprej se vam zahvaljujem!!!
Lp

schtr4jh ::

Predvidevam, da to skripto uporabljaš s pomočjo GreaseMonkey-a. Malo pobrskaj v svojih uporabniških nastavitvah od firefoxa (C:/Documents and Settings/[Uporabnik]/Aplication Data/Mozilla - nekaj takega) in si prevedi skripto.

Res je,uporabljam greasemonkey,to kar pa si ti napisal glede prevajanja skripte,pa ne vem,če čisto drži,kajti v mapi Mozilla firefox ne najdem te skripte,oz.,če je,bodi bolj natančen,kje se nahaja,ker drugače ne bi prosil za pomoč,kajne?!:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Seljak ()

schtr4jh ::

meni (OS win 7) se vse skripte preko greasemonkeya shranijo v c:/Users/User/AppData/Roaming/Mozilla/Firefox/Profiles/xkrkvl1a.default/gm_scripts/ ... še enkrat preglej

Zdaj vem,zakaj nisem našel,moral sem prikazati skrite mape in datoteke Operacijskega sistema,ker sem imel privzeto nastavljeno:D Hvala schtr4jh zelo si mi pomagal;)
Lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kako odstraniti oglase na 24 ur in še eno vprašanje

Oddelek: Pomoč in nasveti
61721 (1256) Brainstorm
»

Na Android prihaja Opera Mobile

Oddelek: Novice / Android
308569 (5563) kriko1
»

Kako izbrisati vse objave na facebooku?

Oddelek: Omrežja in internet
65550 (5429) elitas
»

Slovenija: Firefox prevzel vodstvo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
13119511 (13526) poweroff
»

Firefox 1.0 je tu! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
12711328 (11328) MrStein

Več podobnih tem