Forum » Kaj kupiti » Displayport to HDMI/DVI
Displayport to HDMI/DVI
Keyser Soze ::
Iščem kabel, ki bi mi omogočal priklop TVja in eksternega monitorja na prenosnik z Display-Portom.
En ima HDMI priklop, drugi DVI. Torej potrebujem oba kabla, dolžine cca. 2m.
Če kdo ve kje v kakšni Ljubljanski štacuni imajo takšen kabel, ali pa vsaj adapter DP-DVI, bi bil zelo vesel, če mi to zaupa tule, preden zadevo kupim preko eBaya. In potem čakam 2 tedna na dostavo.
En ima HDMI priklop, drugi DVI. Torej potrebujem oba kabla, dolžine cca. 2m.
Če kdo ve kje v kakšni Ljubljanski štacuni imajo takšen kabel, ali pa vsaj adapter DP-DVI, bi bil zelo vesel, če mi to zaupa tule, preden zadevo kupim preko eBaya. In potem čakam 2 tedna na dostavo.
OM, F, G!
Keyser Soze ::
Eh, Slovenija in njeni trgovci sucks.
Kdorkoli že ima to sploh pri nas, prodaja adapterje, ki jih v tujini dobiš za 7EUR, po 25EUR+. Sem kar naročil iz Anglije dva kabla po 1,8m dolžine (DP-DVI in DP-HDMI) s končnim stroškom 30EUR.
EBay saves the day. Spet...
Kdorkoli že ima to sploh pri nas, prodaja adapterje, ki jih v tujini dobiš za 7EUR, po 25EUR+. Sem kar naročil iz Anglije dva kabla po 1,8m dolžine (DP-DVI in DP-HDMI) s končnim stroškom 30EUR.
EBay saves the day. Spet...
OM, F, G!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ni slike na monitorju preko MiniDisplay porta.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1871 (1491) | crniangeo |
» | Eyefinity, ne dobim slike skozi DPOddelek: Zvok in slika | 3797 (3225) | huelz |
» | Trije monitorji eden priklopOddelek: Zvok in slika | 1311 (1169) | Wisor |
» | priklop treh monitorjev na ATI vga (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8486 (7618) | frudi |
» | Eyefinity - Trije monitorjiOddelek: Pomoč in nasveti | 2493 (1928) | Janac |