» »

Kako se prijavit kot administrator

Kako se prijavit kot administrator

d3vi1 ::

Jaz imam en problem, na računalnik sm na novo namestil windowse, xp se seveda, in potem sem se prijavljal kot administrator, vse blo vredu, samo ker me microsoft office neke jezo in mi trdil da je nameščen samo za enega uporabnika, čeprav sm ga namesto za vse, in pol sm ustvaro novega uporabnika, mu dal pravice skrbnika računalnika, glede office je še vedno isto, problem pa je, da se več ne morem prijavit kot administrator, ampak samo pod imenom tega skrbnika računalnika, gre se namreč da vse datoteke kaj sem jih imel prej, jih sedaj več ni, programe kot so utorrent je treba ponovno inštalirat, pr operi je vse na začetki, skinov sploh ni, skratka ničesar ni več, mene samo zanima kako bi lahko se prijavljal spet kot administrator, ker sedaj se lahko samo v safe mode, glede office pa zgleda da je s tisto verzijo nekaj narobe, morem si potegnit drugo dol

Hvala v naprej :)
  • polepsal: Mavrik ()

nejcek74 ::

d3vi1 ::

sej sm iskal na googli samo nism nič kaj uporabnega našo,pa sm pogruntal rešitev, Nadzorna plošča->skrbniška orodja->Upravljanje računalnika->Lokalni uporabniki->Uporabniki,tam pa sm zbrisal uporabnika,in je spet vse v najlepšem redu 8-)

schtr4jh ::

Lahko bi pa ob login oknu pritisnil 2x kombinacijo tipk Ctrl+Alt+Delete ter vpisal uporabniško ime (Administrator) in geslo ;-)

Snoop_Dogg ::

meni pa se ko hočem premestit uporabnika v skupino administratorjev vedno pojavi tale napaka, pa tudi če hočem enega uporabnika od katerega račun mam onemogočen izbrisat iz skupine administratotjev se mi pojavi ista napaka
mi lahko kdo prosim pomaga ?

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problem z uporabniškim računom

Oddelek: Pomoč in nasveti
111742 (1429) Tajsk
»

Windows shutdown

Oddelek: Programska oprema
91420 (1015) nightbird
»

Odstranjevanje uporabnika - XP

Oddelek: Operacijski sistemi
51416 (1286) fosil
»

win xp- težave pri instaliranju gonilnika za wlan zaradi pravic kot administrator- PR

151690 (1690) Sc0ut
»

Kakšna je razlika, še se prijaviš kot administrator lokalno ali kot administrator v d

112400 (2123) krneki

Več podobnih tem