Forum » Kaj kupiti » Garancija na WD caviar black diske?
Garancija na WD caviar black diske?
BladE_ ::
Ker sem tik pred nakuopm diska sem pregledal nekaj testov WD caviar diskov in v enem od njih zasledil, da naj bi black serija imela 5let garancije. Na mimovrste ima 1Tb različica 5let garancije 640Gb pa 3 leta??! Na mimovrste so mi rekli, da ta podatek določi uvoznik. Preveril sem tudi na WD support kjer pise, da naj bi bilo 5 let garancije... Poklical sem tudi na Avtero, ki je en izmed uvoznikov za SLO in so mi rekli, da ima black serija 5 let garancije.
Disk bi rad kupil preko mimovrste, ker sem do sedaj imel dobre izkušnje ampak pod pogojem, da mi dajo 5 let garancije... Pregledal sem nekaj strani in na vseh pise 3 leta.. ZAKAJ? Ali je ze kdo kupil 640Gb verzijo, ki ima 5let garancije?
LP
Disk bi rad kupil preko mimovrste, ker sem do sedaj imel dobre izkušnje ampak pod pogojem, da mi dajo 5 let garancije... Pregledal sem nekaj strani in na vseh pise 3 leta.. ZAKAJ? Ali je ze kdo kupil 640Gb verzijo, ki ima 5let garancije?
LP
BladE_ ::
Mogoče mi je 1T malo izven finančnega dosega... ampak še vedno mi ni jasno zakaj 3leta namesto 5?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trdi diskOddelek: Kaj kupiti | 2261 (1871) | Skyman |
» | Caviar WD BlackOddelek: Strojna oprema | 4206 (3489) | krneki0001 |
» | Kateri napajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 6898 (5773) | rkajtn |
» | HDD 1 - 1,5 TBOddelek: Kaj kupiti | 3501 (3288) | kixs |
» | Čudni garancijski listi za trde diskeOddelek: Pomoč in nasveti | 1546 (1137) | Matev |