Forum » Kaj kupiti » Predlog za brezžični router
Predlog za brezžični router
miteq ::
Pozdravljeni!
Potreboval bi nasvet od nekoga, ki se vsaj malo spozna na brezžične routerje - zanima me namreč katerega naj kupim. Cena bi bila nekje do 60€ (če se sploh kaj solidnega dobi za ta denar), moral pa bi tudi brez problema prebavljati P2P promet. Prav tako naj ne bi bil težaven za nastavit.
Hvala za morebitne predloge!
Potreboval bi nasvet od nekoga, ki se vsaj malo spozna na brezžične routerje - zanima me namreč katerega naj kupim. Cena bi bila nekje do 60€ (če se sploh kaj solidnega dobi za ta denar), moral pa bi tudi brez problema prebavljati P2P promet. Prav tako naj ne bi bil težaven za nastavit.
Hvala za morebitne predloge!
trnvpeti ::
moras vec povedati:
koliko racunalnikov
v kaksnem prostoru
koliksna je hitrost interneta pri tebi
naceloma pa buffalo ali 54gl
malo si poglej teme z routerji na s-tju
koliko racunalnikov
v kaksnem prostoru
koliksna je hitrost interneta pri tebi
naceloma pa buffalo ali 54gl
malo si poglej teme z routerji na s-tju
Gwanaroth ::
Jaz imam izredno slabe izkušnje s TP-Link WR642G. Nenehno prekinjanje, domet v k...
Priporočam Linksys WRT54GL + dd-wrt, ali Buffalo WHR-HP-G54 + tomato. Uporabljam obojno konfiguracijo in se obnese izredno dobro.
Priporočam Linksys WRT54GL + dd-wrt, ali Buffalo WHR-HP-G54 + tomato. Uporabljam obojno konfiguracijo in se obnese izredno dobro.
Lights often keep secret hypnosis..
urbybaby ::
Men TP-LINK deluje več kot eno leto brez vsakih pripomb. Wireles lovim po celi hiši (tud čez 4 stene), na vrtu in kakšnih 100 m po ulici. Nastavitve so čist simpl.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri router? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18468 (13951) | Poldy |
» | Routerji - UsmerjevalnikOddelek: Omrežja in internet | 3958 (3204) | destiny |
» | Nakup Ruterja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13227 (9825) | Pyr0Beast |
» | WRT54GL Router ali kaj drugega ?Oddelek: Kaj kupiti | 2902 (2105) | rejven |
» | cene ruterjev (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6977 (5733) | gameby |