Forum » Pomoč in nasveti » CRT 21" PROG7 spet zaživel???
CRT 21" PROG7 spet zaživel???
ss1234 ::
No tale monitor sem uporabljal ne tako dolgo nazaj mislim da okoli 2006, ko se ni več hotel prižgat. Včeraj sem ga za foro sprobal in zadeva dela normalno - zlo me je presenetla slika, sem že pozabil da CRTji sploh niso slabi. Še bolj čudno pa je da ga nemorem nastavit več kot na 75Hz. Ve kdo u čem je fora.
Pyr0Beast ::
Trinitron cev slučajno ? Ja. Te zadeve so bile res dobre.
Trik je verjetno v resoluciji ali pa, čudnem gonilniku ki ne podpira višje frekvence, monitor jo pa.
Trik je verjetno v resoluciji ali pa, čudnem gonilniku ki ne podpira višje frekvence, monitor jo pa.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
bluefish ::
V nekaterih primerih lahko v gonilnikih grafične vsiliš določeno frekvenco ali pa ločljivost. Malo pobrskaj po nastavitvah grafične.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HD7970 vroč po zamenjavi termalne pasteOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2300 (1572) | Napajalc |
» | Zatikajoč Windows 7 desktop pri dveh monitorjih na Nvidi-jiOddelek: Strojna oprema | 2068 (133) | kriko1 |
» | AMD izdal prvega trinityjaOddelek: Novice / Procesorji | 8245 (6066) | jlpktnst |
» | Problem z zaslonomOddelek: Pomoč in nasveti | 1016 (1016) | zcetrt |
» | Problem z glavobolom za PC-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 1780 (1582) | BluPhenix |