» »

Web Camera

Web Camera

l33t ::

Kateri program je dober za direkten prenos slike (live video) preko Neta?:)
  • spremenilo: l33t ()

Zjeban ::

Kam bi pa ti prenašu sliko?Če hočeš met navadn Chat s frendami al pa drugimi je Eyeball programček kr vredu!Dobiš ga tu EYEBALL-CHAT
Drgač pa če maš registriran Messenger pa lahk tut to uporabiš!Tud z ICQ-jem gre!

Ta program je cist vredu, vendar jaz rabim tak program s katerim lahko gledas live video --> mam svoj streznik in ko bi sel na mojo stran bi lahko recimo gledal mojo sobo v zivo --> kot trumanov show:D

Vanich ::

Hmmm... mene tud zanima, kateri program (najbolje) podpira vse vrste kamer in rezolucij. Predvsem me zanima 640 x 480 - 30 slik/s. Ene par sem jih že sprobou, ampak je vse bolj žalostno (320 x nevemkok - 15 slik/sekundo) Zelo bi bil hvaležen za to informacijo. Priklopit mislem namreč moj fotoaparat, ki ima to rezolucijo in hitrost snemanja videa. A'l je mogoče kaj podobnega
že vgrajeno v XP-je ?

Uporabnik ::

iščite pod server (za pošiljnje videa) zihr je polhn tega

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: l33t ()

filtr ::

zdravo, mene pa zanima ce se da pr web cameri nastimat fullscreen?

LP FiLtR
jah takle mamo, talke se gremo, pa nkar ne porajtj:)

MihaFirst ::

@l33t: Active webCam PY Softweara ima vse kar rabiš... maš celo wizarda, ki ti avtomatično naredi spletno stran kjer oddajaš svojo kamero v živo... pa alarm maš... zanimiva stvar :D deluje pa tako, da ti kamero usmeriš npr. v vrata in ko se nekaj na sliki premakne (npr. ko se vrata odprejo, al pa ugasne luč al pa kej takega) začne iz zvočnikov tulit :D
www.gamma.si

ELEKTROLJUB ::

A Windows Media Encoder ti pa smrdi?
LED svetloba je prihodnost...

MihaFirst ::

Ja :)
www.gamma.si

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hikvision, 5MP IP kamera

Oddelek: Kaj kupiti
468394 (3915) b3D_950
»

Google Earth video v živo

Oddelek: Loža
165715 (4835) Bellzmet
»

Danes Apple-ove tiskovne konference, domnevno predstavljen tablični Mac (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
22320633 (15281) Lion29
»

Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
17919435 (12475) Izi
»

win messenger in viedokoferenca s Canon mv500i

Oddelek: Programska oprema
6828 (759) _max_

Več podobnih tem