Forum » Omrežja in internet » Logiranje na brezžično omrežje težava!!!!
Logiranje na brezžično omrežje težava!!!!
mpetel7 ::
Zdravo!
Imam en problem.Če se hočem logirat na brezžično omrežje ki ni zaščiteno nimam nobenih težav. Če pa hočem ustvart na mojmu routerju zaščiteno povezavo me pa skoz dol meče.Ubistvu me logira pa dol vrže pa tko naprej skoz(gor pa spet dol).Kaj nej nardim a mam slučajno kej zaklenjen ker jst nism še nč spreminju.Mam drugač od toshibe notebooka k ma ene svoje programe že naložene sam mislm da ne bi smelo biti problema.Na prejšnem notebooku je to delovalo zdej mi pa noče.
Kaj nej nardim?Hvala za pomoč
LP Miha
Imam en problem.Če se hočem logirat na brezžično omrežje ki ni zaščiteno nimam nobenih težav. Če pa hočem ustvart na mojmu routerju zaščiteno povezavo me pa skoz dol meče.Ubistvu me logira pa dol vrže pa tko naprej skoz(gor pa spet dol).Kaj nej nardim a mam slučajno kej zaklenjen ker jst nism še nč spreminju.Mam drugač od toshibe notebooka k ma ene svoje programe že naložene sam mislm da ne bi smelo biti problema.Na prejšnem notebooku je to delovalo zdej mi pa noče.
Kaj nej nardim?Hvala za pomoč
LP Miha
Miha
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Damjan Jagar ()
amigo_no1 ::
Kateri roruter¬ebook ?
Najprej nastavi na WEP (128 bitno) kodiranje.
Če namesto Toshibinega programa lahko uporabiš "Wireless Zero Configuration" servis.
Najprej nastavi na WEP (128 bitno) kodiranje.
Če namesto Toshibinega programa lahko uporabiš "Wireless Zero Configuration" servis.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OCZ Booster vprasanjeOddelek: Navijanje | 1222 (998) | GaS |
» | Vse dela, razen interneta :(Oddelek: Omrežja in internet | 1076 (923) | antonija |
» | Zvok štekaOddelek: Pomoč in nasveti | 1006 (880) | LukaVi |
» | odtranitev regijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1330 (1151) | Mr.B |
» | HELP!!! PROBLEM!!!Oddelek: Navijanje | 1012 (890) | element |