Forum » Pomoč in nasveti » MSN Live Messenger autologin problem
MSN Live Messenger autologin problem
KernelPanic ::
Spoštovani forumaši!
Zadnjič sem servisiral neko bogo kišto , vse sem porihtal, počistil viruse, itd ... Vendar nikakor nisem mogel naštimati, da se lahko oseba autologira v messenger. Delovalo je brez problemov vse (tudi) autologin, vendar ko sem reštartal mašino, se je oseba morala na novo logirati v sistem. Poklikal sem vse potrebne opcije (nisem začetnik), odstranil vse viruse z ESET NOD, vendar stvar še vedno ne dela. Ima kdo mogoče kako idejo, kaj bi še lahko bilo? Verzija MSN Live Messengerja je 2009 (14.0.8089.726).
Lp,
Marko
Zadnjič sem servisiral neko bogo kišto , vse sem porihtal, počistil viruse, itd ... Vendar nikakor nisem mogel naštimati, da se lahko oseba autologira v messenger. Delovalo je brez problemov vse (tudi) autologin, vendar ko sem reštartal mašino, se je oseba morala na novo logirati v sistem. Poklikal sem vse potrebne opcije (nisem začetnik), odstranil vse viruse z ESET NOD, vendar stvar še vedno ne dela. Ima kdo mogoče kako idejo, kaj bi še lahko bilo? Verzija MSN Live Messengerja je 2009 (14.0.8089.726).
Lp,
Marko
- spremenil: KernelPanic ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Msn pošiljanje linkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1104 (715) | c0dehunter |
» | Problem z MSN Sign inOddelek: Pomoč in nasveti | 1842 (1549) | marvin42 |
» | Po MSN-ju pošiljam linke do virusovOddelek: Pomoč in nasveti | 2308 (1647) | zee |
» | Problem z odpiranjem straniOddelek: Pomoč in nasveti | 2575 (2397) | SkIDiver |
» | msn messengerOddelek: Programska oprema | 1568 (1106) | Dzuro10 |