Forum » Programska oprema » snemanje klikov miške
snemanje klikov miške
tomopaljk ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če je mogoče, da bi si z programov posnel, kaj kliknem z miško in bi potem ob določenem ukazu to računalnik sam izvedel.
Hvala za pomoč.
Zanima me, če je mogoče, da bi si z programov posnel, kaj kliknem z miško in bi potem ob določenem ukazu to računalnik sam izvedel.
Hvala za pomoč.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
MIHAc27 ::
ja, je mogoče
P.S.: Easy macro recorder je en takih...čeprav ne vem če lahko tudi ob določnem ukazu se zažene
P.S.: Easy macro recorder je en takih...čeprav ne vem če lahko tudi ob določnem ukazu se zažene
Opkow ::
Precej dober program je AutoHotkey.
Simulira tako tipkovnico, kot misko. Da se spogramirat, ce se na ekranu pojavi dolocen objekt, ali bilokaj se naredi na racunalniku, da skripta avtomatsko zazna in opravi dolocen proces.
Simulira tako tipkovnico, kot misko. Da se spogramirat, ce se na ekranu pojavi dolocen objekt, ali bilokaj se naredi na racunalniku, da skripta avtomatsko zazna in opravi dolocen proces.
ABX ::
Pozdravljeni!
Hvala za pomoč.
http://www.autoitscript.com/autoit3/
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | računalnik se ne odzove (win 8.0)Oddelek: Pomoč in nasveti | 574 (542) | DPokora |
» | Skripta v BASH-uOddelek: Programiranje | 571 (542) | black ice |
» | Kako "ukazovati" PCju preko emaila...Oddelek: Programiranje | 1116 (858) | _Dormage_ |
» | Prihaja SSE4Oddelek: Novice / Procesorji | 3805 (3078) | Vesoljc |
» | eno vprasanje na kratkoOddelek: Programiranje | 1534 (1304) | rc-car |