Forum » Programiranje » kateri program uporabiti
kateri program uporabiti
gregorio ::
pozdravljeni!
imam (vsaj zame) dokaj nenavadno vprašanje.
v službi uporabljam program za računanje zvočne izolativnosti. vse kar me moti so že vnaprej določena imena "konstrukcij".
Zanima me, s katerim programom bi lahko editiral v spodnji sliki prikazane pregrade. Potreboval bi ime programa, editiral bi že sam in se malo poigral. Vse kar moram zamenjati je tekst iz npr. "Stena med prostori dveh uporabnikov" v "Zunanja stenaz vrati in okni"?
hvala za odgovor!
lp,
grega
imam (vsaj zame) dokaj nenavadno vprašanje.
v službi uporabljam program za računanje zvočne izolativnosti. vse kar me moti so že vnaprej določena imena "konstrukcij".
Zanima me, s katerim programom bi lahko editiral v spodnji sliki prikazane pregrade. Potreboval bi ime programa, editiral bi že sam in se malo poigral. Vse kar moram zamenjati je tekst iz npr. "Stena med prostori dveh uporabnikov" v "Zunanja stenaz vrati in okni"?
hvala za odgovor!
lp,
grega
- spremenil: gregorio ()
Isotropic ::
uff
tole zgleda en custom program, tko da je tvoj best bet pogledati malo po tekstovnih datotekah, ki se nahajajo v direktoriju (ni nujno, da imajo .txt koncnico) in tam editat. je pa po vsej verjetnosti ze hardcodano v program sam in se ne da editat.
tole zgleda en custom program, tko da je tvoj best bet pogledati malo po tekstovnih datotekah, ki se nahajajo v direktoriju (ni nujno, da imajo .txt koncnico) in tam editat. je pa po vsej verjetnosti ze hardcodano v program sam in se ne da editat.
gregorio ::
hvala za tako hiter odgovor!
editiranje po datotekah sem že poizkusil.
To je program, ki so ga izdelali v podjetju Ursa - izolacije.
Vse kar imam je 1 .bin in 1 3,6Mb .exe..
je potem to to? zaklenjeno in nemogoče spreminjat?
editiranje po datotekah sem že poizkusil.
To je program, ki so ga izdelali v podjetju Ursa - izolacije.
Vse kar imam je 1 .bin in 1 3,6Mb .exe..
je potem to to? zaklenjeno in nemogoče spreminjat?
robotek87 ::
lahko poskusis odpret .exe se z resource hackerjem in tam pregledat ce se da kaj spremenit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB IR Sprejemnik za amaterje (IgorPlug-USB) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 28245 (11489) | eVro |
» | cmdOddelek: Pomoč in nasveti | 3465 (3150) | Jernej88_ |
» | Editor za Atijeve BIOSe?Oddelek: Navijanje | 999 (764) | MasterMiG |
» | Napačen bios :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1521 (1202) | Azrael |
» | Kako dodat program na desni miškin gumbOddelek: Programska oprema | 1107 (922) | CaqKa |