» »

XP in problemi

XP in problemi

PIII850 ::

Imam kar nekaj problemov z XP!!! oz hardwerom!!!

1. Imam Logitech Wingman Extreme 3d digital joystick, ki je priključen na mašino preko USB. Na gameportu itak ne deluje v XP. Inptaliram najnovejše driverje, ga skalibriram do tu vse ok deluje. Grem v kaksen spil ala FS2002 in tam je zadeva mrtva. Niti trzne ne. Grem nazaj v sistem (XP) in ga probam ponovno skalibrirat ne gre. Čeprav piše pod statusom da je z ročko vse ok in da ga sistem zazna. enostavno kt da bi ga neki zablokiralo!!!Podobno je pod win2000, kjer mi zadeva sicer deluje vendar samo če ga priklopim na gameport?!!??!

2. Imam skener ARTEC ULTIMA 2000 in je priklopljen preko USB. v vseh sistemih, vključno z win 2000 mi zadeva super deluje ko inštaliram vse potrebne gonilnike, ko pa to probam naredit v XP, pa mi sistem enostavno reštarta??? Zakaj, saj so na njihovi domači strani XP prilagojeni gonilniki!!??!!

3. Prav tako imam na usb priklopljen 3com ISDN modem. Ko je priklopljen na USB, potem zadeva včasih deluje včasih ne????? Ko pa ga priklopim na serijski port, pa zadeva v 99,9 % deluje ok??? To se mi pa dogaja ne glede na sistem OS??

Hvala za pomoč

lp

Highlag ::

Kot kaže imaš težave le z napravami, ki jih hočeš priključiti na USB. Si probal namestiti kakšne popravke v zvezi s tem?

Žal imaš verjetno smolo. :(
Meni tudi ne uspe naložit XP gonilnikov za zvočno kartico tako, da moram uporabljati tiste, ki jih ponudijo sama okna;(

Ker imaš zelo specifičen hardware, je mogoče najbolje da poizkusiš v M$ forumih ali kakih drugih, kjer obravnavajo tvoj hardware.

para! ::

Morda bom izustil popolno neumnost, a vseeno: si mogoče pomislil, da je kaj narobe s tvojimi priključki na osnovni plošči?

Če sem usekal mimo, se opravičujem vsem, ki ste morali to brati.

Lp,
Jazz
Death before dishonor!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako dati tiskalnik v skupno rabo preko routerja.Router Asus rt n16 + tiskalnik Canon (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
11019806 (18378) novuporabnik
»

Firewire kartica (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
697550 (6698) BadWolf
»

3Com USR ISDN Pro Ta

281815 (1474) Wad@
»

Volan

51141 (1091) _pobesneli_
»

Zakaj mi ne dela FERRARI 360 MODENA volan?

431887 (1632) blue96

Več podobnih tem