Forum » Programska oprema » Štekanje
Štekanje
Mentalist ::
Pozdravljeni
Meni pa se na najnovejši verziji firefoxa pojavlja štekanje, da ko sem na Youtube, ali poptv.si, kar naenkrat obstane za nekaj sekund potem pa spet normalno dela. Isto je tudi ko sem na MSN
Imam pa Windows 7 32-bit.
Meni pa se na najnovejši verziji firefoxa pojavlja štekanje, da ko sem na Youtube, ali poptv.si, kar naenkrat obstane za nekaj sekund potem pa spet normalno dela. Isto je tudi ko sem na MSN
Imam pa Windows 7 32-bit.
Lool.
Isotropic ::
novejsa verzija flash? sicer se pa meni tudi to dogaja, v window nacinu (majhno okno) pa lavfa ok.
Mentalist ::
Rešil problem. Kriv je bil CD, ki je bil v računalniku, zdaj nič ne šteka in je normalna hitrost računalnika. Pa sem že mislil iti formatirat, hvala bogu da nisem
Lool.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Porazna ponudba mobilnih OS - kam sploh, če ne na Android in iOS (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14850 (11394) | tryhard |
» | Najvarčnejši brskalnik je Opera ali Edge, odvisno koga vprašateOddelek: Novice / Brskalniki | 17260 (14068) | MrNighthawk |
» | Samsung ukinja Galaxy AlphaOddelek: Novice / Android | 10949 (7932) | PrimozR |
» | Zatikanje zvoka + slike 1080p filmovOddelek: Strojna oprema | 1966 (1653) | tooshort77 |
» | Dell Studio 1555Oddelek: Pomoč in nasveti | 1419 (1187) | JayKay |