Forum » Zvok in slika » zapečti šop datotek kot filmski DVD
zapečti šop datotek kot filmski DVD
dmk ::
Ne vem če sem se prav izrazil.
V glavnem, imam en DVD movie, ki sem ga potegnu iz partisa, zdej bi ga pa rad zapekel na DVD, da bi bil kot originalni DVD.
Nimam Nerota. A se da to naredit kar iz windowsow 7? ISO slike sem že pekel iz sedmice, za tole pa ne vem kako.
V glavnem, imam en DVD movie, ki sem ga potegnu iz partisa, zdej bi ga pa rad zapekel na DVD, da bi bil kot originalni DVD.
Nimam Nerota. A se da to naredit kar iz windowsow 7? ISO slike sem že pekel iz sedmice, za tole pa ne vem kako.
dmk ::
sem zapeku z windowsi kot navadne file, pa ga DVD player ne prepozna. Verjetno bom moral uporabit kakšen program za peko.
Mi lahko priporočite kakšnega preprostega in free. Nero-ta se mi ne da inštalirat te pošasti.
Mi lahko priporočite kakšnega preprostega in free. Nero-ta se mi ne da inštalirat te pošasti.
ABX ::
sem zapeku z windowsi kot navadne file, pa ga DVD player ne prepozna. Verjetno bom moral uporabit kakšen program za peko.
Poberi dolj kakšno strajšo verzijo Nerota, oz. med inštalacijo dej vse kljukice stran in pusti samo kar ti rabi.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DVD9 peka] triki & nasvetiOddelek: Zvok in slika | 3218 (2707) | largie |
» | DVD velik 3gb uprašanejOddelek: Zvok in slika | 2029 (1715) | CaqKa |
» | Image če imaš na voljo samo *.BIN datoteko, brez *.cueOddelek: Programska oprema | 2200 (2033) | Venturer |
» | SVCD na DVD playerjuOddelek: Zvok in slika | 933 (796) | Double_J |
» | S kom pecete audio cd-je?Oddelek: Programska oprema | 2224 (1821) | celica |