Forum » Omrežja in internet » Prekinjanje interneta 2x na dan
Prekinjanje interneta 2x na dan
strnisnik ::
Lep pozdrav
Mene pa zanima sledeča zadeva. Imam 4 računalnike, povezane preko siol-ovega modema. Vsi porti so nastavljeni na data - internet. Internet na 3 računalnikih deluje brezhibno. Na enem, pa vsaj dvakrat na dan neha delovati internet. Na tej mašini je posnet tudi program Pantheon - server.
Ko internet preneha delovati, dela ping samo do routerja, naprej pa ne (ping www.siol.net ne deluje).
Na začetku se ja računalnik okužil z trojanci, vendar vse počiščeno za 4 različnimi antivirusi(nod32, avast, trendmicro, avg).
Zamenjani tudi kabli in mrežna kartica. Zadeva še vedno ista.
Če je imel kdo kak podoben primer, prosim za pomoč.
Hvala
Mene pa zanima sledeča zadeva. Imam 4 računalnike, povezane preko siol-ovega modema. Vsi porti so nastavljeni na data - internet. Internet na 3 računalnikih deluje brezhibno. Na enem, pa vsaj dvakrat na dan neha delovati internet. Na tej mašini je posnet tudi program Pantheon - server.
Ko internet preneha delovati, dela ping samo do routerja, naprej pa ne (ping www.siol.net ne deluje).
Na začetku se ja računalnik okužil z trojanci, vendar vse počiščeno za 4 različnimi antivirusi(nod32, avast, trendmicro, avg).
Zamenjani tudi kabli in mrežna kartica. Zadeva še vedno ista.
Če je imel kdo kak podoben primer, prosim za pomoč.
Hvala
BadB0y ::
Lep pozdrav
Hvala
Jaz bi se tukaj malo zamislil. Tukaj laufas podatkovno bazo z vsemi podatki podjetja in si provoščiš viruse. Ta računalnik bi moral imeti samo za server brez da se z tem racunalnikom surfa po netu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 651095 (8632) | Domini tm |
» | Virusi in druga svinarijaOddelek: Pomoč in nasveti | 4145 (3071) | grofsi |
» | Težave z internetnimi brskalnikiOddelek: Omrežja in internet | 2179 (1866) | StratOS |
» | Najboljši antivirus do 200 EUR?Oddelek: Programska oprema | 2502 (1895) | opeter |
» | Kaj uporabljate za zaščito in čistost vašega sistema?Oddelek: Programska oprema | 1706 (1471) | pivo |