Forum » Operacijski sistemi » En kratek nasvet glede XP
En kratek nasvet glede XP
simoni ::
Mene pa sam zanima če se mi splača dat Win XP na 500 MHz računalnik!!!???
Bo potem delalo useskupi velik počasnej kot zdej(Win98)?
LP
Bo potem delalo useskupi velik počasnej kot zdej(Win98)?
LP
- premaknil: andrej ()
Luka Percic ::
Odvisno kolko rama imaš. Če imaš 128 lahko že razmišljaš, čeprav boš za dostojno delo potreboval 256.
MI_KO ::
Ti samo daj. Jaz sm mel na P2 350, 64Mb rama xp gor. So dost bolj kul. Sploh se ne spomnim, kdaj sem nazadnje comp resetiral. Na 98 vak dan 1×, na Me vsak (-o uro),...
Samo res, nabavi si več rama (če ga že nimaš 256), ker kr malo pohitri delo.
Če pa se ti ne da rama kupovat, pa predlagam W 2000. (zahtevajo 133mhz in 32mb rama) Stabilnost in zaneslivost je važna!!
Samo res, nabavi si več rama (če ga že nimaš 256), ker kr malo pohitri delo.
Če pa se ti ne da rama kupovat, pa predlagam W 2000. (zahtevajo 133mhz in 32mb rama) Stabilnost in zaneslivost je važna!!
Han ::
S tako malo pomnilnika (32 MB) sistem ne gre nikamor, saj nonstop praska po disku. Za udobno delo v Win2k potrebuješ vsaj 128 MB, za XP pa 256 MB.
Yohan del Sud ::
Iz prve roke...
Dela na P2 s 64 mb rama... V nedogled...
Ko sem nadgradil na 256 rama dela..., dela malo manj kot v nedogled...
Ne resno, sistem dela v obeh primerih, aplikacije jebejo... Pravzaprav jebejo še na mojemu amd-ju 1600+...
Dela na P2 s 64 mb rama... V nedogled...
Ko sem nadgradil na 256 rama dela..., dela malo manj kot v nedogled...
Ne resno, sistem dela v obeh primerih, aplikacije jebejo... Pravzaprav jebejo še na mojemu amd-ju 1600+...
Tomi ::
C400@500 in 384 rama dela kot urca. Verjetno bolje kot na P3 900 in 128 rama, kar je moja druga konfiguracija.
metrodusa.blogspot.com
matter ::
C400 in 128 rama dela bp. Zdej ste me spomnl da ga mal navijem hehe.
Je 2 komp in sem čist pozabu. Mogoče bo wc3 manj štekal :)
Je 2 komp in sem čist pozabu. Mogoče bo wc3 manj štekal :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zahteve za gledanje divx filmovOddelek: Strojna oprema | 3147 (1907) | Azrael |
» | Koliko minimalno ram-a za Windows XP?Oddelek: Operacijski sistemi | 4730 (3826) | Jan987 |
» | Kakšen PC za DivXOddelek: Pomoč in nasveti | 1337 (1084) | zile |
» | koliko bi pohitril sistem dodaten ramOddelek: Kaj kupiti | 1504 (1135) | Tomi |
» | Zmogljivost računalnika za DivXOddelek: Programska oprema | 1688 (1494) | divac |