Forum » Pomoč in nasveti » Tezave s racunalnikom
Tezave s racunalnikom
Isotropic ::
torej, ko prizgem racunalo, se ne zgodi nic, monitor utripa, disk se nonstop vklaplja (ne vem tocno kaj - kot da bi se glave premikale se mi zdi), cdrom tudi spusca ene zvoke nonstop in to je to je to.
ce resetiram bios (z jumperjem), mi javi pac cmos defaults loaded.
ce pritisnem f1 (nadaljevanje), se win bootajo normalno, vse dela, ampak zmrzne po parih minutah (vklopil sem en film za stress test), potem se nadaljuje isto (monitor utripa....).
ce tam kliknem za v bios, shranim in grem ven, je isto (monitor utripa).
vse se je zacelo vceraj, ko sem kar naenkrat dobil tako cudno zmazano sliko na ekranu in zmrz (pa ene par BSOD obcasno tudi). za ram sem skoraj preprican, da ni.
graficno sem ze probal menjati, je isto (vkljucno z clear bios in ponovnim bootom - vse ok torej; nisem pa tam sel do win, ker je druga graf. karta -- ati, nvidia)
ce resetiram bios (z jumperjem), mi javi pac cmos defaults loaded.
ce pritisnem f1 (nadaljevanje), se win bootajo normalno, vse dela, ampak zmrzne po parih minutah (vklopil sem en film za stress test), potem se nadaljuje isto (monitor utripa....).
ce tam kliknem za v bios, shranim in grem ven, je isto (monitor utripa).
vse se je zacelo vceraj, ko sem kar naenkrat dobil tako cudno zmazano sliko na ekranu in zmrz (pa ene par BSOD obcasno tudi). za ram sem skoraj preprican, da ni.
graficno sem ze probal menjati, je isto (vkljucno z clear bios in ponovnim bootom - vse ok torej; nisem pa tam sel do win, ker je druga graf. karta -- ati, nvidia)
napajalnik je tagan 420w, dotikal se ga nisem nic, odkar sem kupil (rabljeno) kisto, odklopil sem se dodaten disk in konektor na grafiki.
cudnno zmrznjena slika - ni se recimo ustavil film ali kaj (da je njegova slika na ekranu), ampak je bila tko, vecinoma bele pike, pa vmes kaksne barvne ce lahko tko recem. kot ce bi dal magnet alpa kaj vem.
je mozno, da je plata, ker ko resetiram bios, dela vsaj nekaj casa se?
cudnno zmrznjena slika - ni se recimo ustavil film ali kaj (da je njegova slika na ekranu), ampak je bila tko, vecinoma bele pike, pa vmes kaksne barvne ce lahko tko recem. kot ce bi dal magnet alpa kaj vem.
je mozno, da je plata, ker ko resetiram bios, dela vsaj nekaj casa se?
Spike Edin ::
Živjo!
Pri tvojem primeru je potrebno vsako kompunento posebaj testirat ... Tukaj na forumu lahko samo ugibamo kaj je lahko vzrok tvojem problemu.
Pri tvojem primeru je potrebno vsako kompunento posebaj testirat ... Tukaj na forumu lahko samo ugibamo kaj je lahko vzrok tvojem problemu.
The PC Doctor
za graficno in ram lahko recem, da nista (probano). napajalnik bom pogledal danes ali jutri, vendar tudi dvomim, da je.
zdaj maticna...
zdaj maticna...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne zbudi iz sleep mode (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5131 (4251) | dj cotto |
» | Črn zaslon ob prižigu računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2534 (1781) | btzajla |
» | 2 beeps (POST)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1184 (961) | RuskiSnajper |
» | Zanimiv problem z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2471 (1960) | chrush |
» | Utripanje monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1449 (1275) | mk8328 |